reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KasiaMakaronik, mnie piersi tez nie bolą. Teraz dopiero zauwazyłam ze mi jeszcze urosły i mam takie niebieski żyłki na nich.A tak żadnych dolegliwosci z ich strony.Mocno trzymam kciuki za Twojego maluszka. Trzymaj się !

reklama
Chyba dzisiaj wyjdę :-) Czekam na decyzję mojego doktorka bo ordynator kazała jemu zadecydować. Miał przyjść po obchodzie ale chyba coś pilnego mu wyskoczyło bo jeszcze go nie ma. Wypis pielęgniarski już mam więc chyba wychodzę :tak:

Kasik, i znów bedziesz pracować ??? Czy się troszkę juz uspokoiłas i dostałas lekcje w szpitalu ???? Polez sobie w domku i dbaj o kropusia. A jak tam Twoja współlokatorka ? Jakos ten jej przypadek mało optymistyczny.

Kaski wiadomość super ze wychodzisz do domq, lepiej u siebie sie dochodziło zdrówka) tylko warunek ze bedziesz odpoczywała a nie zwolniła jak ostatnio bo znowu wylądujesz w szpitalu !!!!na jak przeczytałam o twoje współlokatorce i jej tekście o Ukrainie to ręce cycki opadły z wrażenia, a ile ta dziołcha ma lat? Bo cos głupoty wygaduje , nie przygotowana do bycia w ciazy do bycia matką a jej rodzice dziadkami !!!
Nie odzywalam sie ale podczytywalam zatem teraz same wysokie bety chce widzieć :)
M zabrał mnie w piatek do rodziny na wieś , jakos dałam radę toaleta była a jak nie to za stodole :p w sobotę urodziny kijek siostry wiec ciagle na wyjeździe, niedziele odpoczywalismy ale taka pogoda była ze spałam całą niedziele.

U mnie juz lepiej z klaczkami ,są gorsze i lepsze dni, chociaż sobota mnie nie oszczędzila , ale czuje sie juz lepiej , a te kilka kłaczków dziennie to jakby ich nie było :) poprostu ciuchciastycznie :) tylko ja sie pytam gdzie ten obcy jet bo nic nie widać :) w środę mam wizyte wiec popatrze sobie na kruszynke :) tak jak dziewczyny widziały mnie na spotkaniu to nawet chudsza jestem :) wiec wchodzę we wszystkie rzeczy ;)

Mimozama. czekam na informacje jak twoje 2 Kruszynki :) moze dostaniesz 2 jak dały radę mimo iz nie lapiesz sie z rZądowki, bi o tym lekarz decyduje !!

Kasik to super wiadomość - teraz w domku jak najwięcej odpoczywaj :)

Agaawa ja mam tak samo wilczy apetyt w ciągu dnia i nawet w nocy. Staram się około 19 jeść kolację to budzę się 1-2 godzina zjem z dwie kromki chleba i miedzy 6-7 juz pobudka bo znow głodna. Mam nadzieje, że Maluszek będzie zdrowo rósł już tak się staram mu dogadzać :)

Kasik, to coś oni smiesznie to USG robią skoro miałas niedawno 8,8 mm a juz ma 13 mm. Zalezy kto robi pewne usg bo sprzęt to oni mają sredni chyba. Ale najwazniejsze ze serduszko dobrze bije i wszystko jest ok. I teraz odpoczywaj bo jak nie to lanie na tyłek dostaniesz i stan bogosławiony Cie nie uratuje !

Kasik super że wychodzisz :-) nie ma jak w domu! A jeszcze bardziej super że z maluszkiem wszystko ok. Teraz to już chyba czas na suwaczek :-)
A właśnie, jak współlokatorka?

Genna to u mnie pewnie bardziej brzuch widać niż u Ciebie ;-) cieszę się że jest ciut lepiej. Oby tak dalej! Mocno trzymam kciuki byś mogła zupełnie zapomnieć o kłaczkach

KasiaMakaronik mnie dopiero teraz dopadają dolegliwości cyckowe. Po transferze tak mnie bolały a nic z tego nie było. Trzymam więc kciuki bo nadzieja jest!

Kasik to super zawsze lepiej w domku. A mnie dzis cos tam pobolewa chyba szyjka ale nie mam plamien wiec jeszcze nie panikuje. Czy każdy ból teraz to będzie napad paniki ? :)

reklama
Hej, ja po wizycie... estradiol niski 168 jakoś tak, progesteron mógłby już zostać - wynik 1,2 - no i pęcherzyków mam dosyć sporo, w lewym jajniku jakieś 6-7 sztuk, w prawym 5-6 sztuk, czyli ok! Dawka Menopuru zostaje taka sama! Wizyta i badanka we czwartek, hmmmm? Zobaczymy czy coś E2 się podniesie?! Bo tu nie chodzi o ilość, a jakość, co nie Kobietki? :sorry2:

Do góry