reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta chcemy opla astrę. No ale one są w cenie, więc patrzymy też na skodę fabię ale w sedanie, bo po co nam mały. W końcu będziemy mieli przecież dziecko :sorry:. Mój też nie zrobi wiele przy aucie. I jeździmy do mechanika, także wiem co to znaczy. Rozrząd wymieniliśmy w naszym, sprzęgło się posypało i jest nowe i dopóki jeździ i nic się nie dzieje, to chcemy się go pozbyć:) Zobaczymy co z tego będzie.
Mam nadzieję, że ciąża koleżanki to będzie wstęp do kolejnej dobrej wiadomości :)

Anulla skoda fabia sedan ma bardzo duży bagażnik :tak: Kiedyś koleżanka prezentowała mi ile tam miejsca. Wszedł wózek i jeszcze był luz. My właśnie opla astra odkupimy. Trochę mały ale póki nie będziemy nigdzie wyjeżdżać to wystarczy. A w naszym fordzie to już nie wiem co się dzieje i mechanik chyba też nie bardzo wie:angry:

Oj widzę temat aut ;) czyli temat rzeka hihihi. Jak potrzebne to wtedy lubi nawalić niestety. Ja z moim też mam przeboje ostatnio, czasami postanowi nie odpalić i rób babo co chcesz... Audi niby nie zawodny hahahaha ;)

Smerfeta mnie też ciągnie czasami jajowód którego nie mam;-)
Kotuska nie martw się to pewnie kropuś się rozpycha :-)
Anulla też mi się rumieńce robią na widok doktorka:zawstydzona/y:,ale wolę iść do faceta jest bardziej delikatniejszy niż kobieta no i powtóżę że jako lekarz wszystko ładnie wytłumaczy

Smerfeta, tak patrzę i patrzę, a u Ciebie tak zasuwa suwaczek, juz 9 tydzien! Ale pięknie!

Hania gratuluje bety, rosnie pięknie, prg tez świetny. Nic tylko spokój i radość, bo dziecko potem bedzie znerwicowane;-)

Kasik nie słuchaj głupiej kozy. Niektórzy nie myślą. Najwazniejsze, ze u Ciebie pika serduszko i krwawienie ustępuje. Teraz juz bedzie z górki. &&&&&

a mnie coraz większy głód dopada. Ciagle jestem glodna, nawet jak zjem:laugh2:. Inne objawy mi na szczęście minęły. Ale jak tak będę jadła, to ze 25 kg przytyję. A moj chudy mąż ciagle chichota. I mówi ze zaczyna być przerażony. Hehe....

trzymam kciukasy za wszystkie punkcję i transfery w tym tygodniu. &&&&&&&&&&

Smerfeta, ach te fora samochodowe. Ja też na nich szukam usterek naszego auta i zazwyczaj wszystko się sprawdza :tak: mąż się śmieje, że niedługo będę więcej na temat samochodu wiedziała jak on :)
KasiaMakaronik, najważniejsze aby lekarz był skuteczny. Ale ja też mam większe zaufanie do facetów lekarzy :)

A wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie bylam u kobiety ginekologa? Pierwszy kontakt przy punkcji z pania doktor dwojga nazwisk wiadomo jak sie skonczylo, drugi i trzeci usg teraz w szpitalu. Zdecydowanie wole faceta a moj doktorek jest wyjatkowo delikatny :)

reklama
Smerfeta, Magda, a kłucia w szyjce? Mi teraz troche przeszło i weszło własnie w pachwiny.Wczoraj sie troche nasprzątałam mieszkania i mysle ze dlatego dzis tak odchorowuje. Ale bez paniki. Wiem ze moze ciągnąc, pobolewac, zakłuc. Jak nie ma skurczy to narazie sie nie martwie. I wiem ze sie ma lepsze i gorsze dni. No i ja dzis mam ten zdecydowanie gorszy. Ide spac. Jutro robie weki z pomidorów, wiec musze byc w formie.
Miłej nocki Dziewczynki, szczególnie te leżące na szpitalnej sali. Trzymajcie sie dzielnie !

Do góry