reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Infinity, malutka rośnie na pewno ;)

Kasik, super że wychodzisz. Teraz w domku odpoczynek koniecznie ;)

Genna, fajnie że klaczki wkońcu odpuszczają ;)

Juz poleguje w domu na kanapie ale przyznam sie, ze ze szpitala pojechalam do pracy ale tylko na godzinke, zrobilam najwazniejsze rzeczy i do domu. Lezymy z M i ogladamy filmy na dysku :) Wspollokatorka prosila dzisiaj o srodki uspokajajace wiec jej dali relanium i przyszedl do niej psycholog. Niestety optymistycznie to nie wyglada, zarodek juz powinien byc a u niej nie ma. Dopiero w srode maja jej zrobic usg. Zostawilam jej wszystkie moje zapasy owocow, soczkow i ciasto, zyczylam jak najszybszego zobaczenia serduszka i tyle.

Dzwoniła do mnie położna z kliniki, mimo że embriolog dzwoni tylko jeśli nie ma zarodków, moja Pani Ela zasięgnęła języka i wiem że mam po co jechać jutro. Transfer na pewno będzie, nie wiem jedynie czy obie komórki się zapłodniły. Dowiem się jutro. Transfer na 9:00.:-)
Akurat byłam w Reservet i mierzyłam bluzkę jak dzwoniła, czyli scenka zabawna, ja w przymierzalni odbieram telefon i cała w nerwach, obok mój mąż z przerażony jak ja, i po chwili nasza głośna radość i mój mąż wychodzi zapłakany z przymierzalni damskiej :-D Miny tych babeczek bezcenne :tak:

reklama
Do góry