reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Tola ty mnie nie strasz ze do końca ciazy ?!??? Ale dzieciątko spore tam wyhodowały na tyg jablkach :)

Rozmawiałam wlasnie z lekarzem , bo ja juz psychicznie siadam od tych kłaczków daje nam jeszcze 2 tygodnie , zaczniemy zakłady robić :) no i musze odrzucić pokarmy stałe , Słoiczki dla dzieci jeeee bleee na samą myśl kłaczek
Nie strasze :) Bedzie oki :) Przejdzie Ci wnet wszystko.
No spora jabłuszkowa dziołszka:)
Moja kumpela co równocześnie ze mną w ciąży była dziennie do 16 tc ciąży kłaczkowała, ustąpiło wszystko po magicznej 16tce a poźniej oki. Mnie ominęła ta przypadłość. Chociaż jedyne na co patrzeć w ciązy nie mogłam to były moje ukochane pierogi. Na widok których odwiedzałam wc:) Naszczęście po porodzie przeszło.

Powiem Wam ze mam te cholerne bóle. To nie wróży nic dobrego. Miałam byc oazą spokoju a tu sypie sie wraz z godzina powrotu męża z pracy. Cieżko ...

Tola myślałam o tym ale jestem jeszcze nawet przed druga betą mam leki i na tym etapie lekarze naprawdę nie mogą nic wiecej zrobić. Byłam dzis i lekarza i pow ze szpital jest na tym etapie zbędny. Trzeba poczekać.

Nie szkodzi że przed druga beta jestes. Wazne ze tamta jest pozytywna. Leki Ci jakies dorzuca a i Ty bedziesz spokojniejsza ze pod kontrola jestes. Bo i Ci usg zrobia i badania. JA bym pojechala jakby to o mnie chodziło. Rób jak uważasz.

To jest ból do ogarnięcia. Nie leżę i nie wyje z bólu. Po prostu czuje go. Jeżeli do jutra nie poprawi sie to pojade. Zobaczę jak będzie dzis w nocy.

reklama
Magda trzymam sie ..... lozka ;)

Hania jak do ogarniecia to ok. Ja miedzy pierwsza a druga i trzecia beta mialam bol jak na @ wiec moze nie swiadczy o niczym zlym. Jutro koniecznie powtorz bete, mam nadzieje, ze Cie uspokoi.

Do góry