reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kask trzymaj się dzielnie! Ja tez jeszcze nigdy nie nocowałam w szpitalu, jedyny mój dłuższy pobyt był przy udrażnianiu jajowodów-ale wtedy to po 2-godzinach po zabiegu wypisałam się na własną odpowiedzialność

Hania trzymam kciuki aby beta ładnie przyosła :)

Ja mam mieszane uczucia co do clexane-brałam go tak a wszelki wypadek po transferze i dziwnym trafem jak go odstawiłąm z dnia na dzień (tak mi kazał dr) to Kropeczek zaczał rosnać. Może to tylko przypadek...

reklama
Krew oddana. W nocy miałam jeszcze ból ale jakoś przespałam. Na razie ok chociaż lekkie brązowe plamienie jest. Kasik a to widzę lekarz był z powołania chociaż odrobine szacunku dla pacjenta sie należy. Jedziesz do nich po pomoc ufając ze zrobią wszystko a widzisz cos tam dać niech sie zamknie. Koszmar. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za wszystkie wizytki dzisiejsze. Olusia kciukasy. Klaczkowym spokojnego dnia :) i spokoju czego i sobie życzę. Bo to wszystko nie na moje nerwy :)))

Czesc Dziewczyny miłego piątku ! Za wszystkie wizyty trzymam kciukasy !! Czekam na same dobre wieśći !

Kasik, ja sie ciesze, że Cię zostawili. Przynajmniej w koncu polezysz ! Szkoda tylko że lekarka taka Ci sie trafiła.... no trudno dla kropka wszystko przezyjesz !
Hania, nie stresuj sie, bedzie dobrze, beta pięknie urośnie. Mocno trzymam kciuki i koniecznie daj znać jaki wynik.

Ostatnia edycja:
Już po wizycie w moim prawym jajniku rośnie kilka pęcherzyków,lewy nie zobaczony ,bo schowany pod kością biodrową ,więc skupiamy się na prawym . w środę następna wizyta i badania z krwi ,mam być na czczo więc coś nowego.

Kasik aż sie zagotowałam jak przeczytałam co za babsztyl ci sie trafił :/ wrrrrr masakra jak kobieta moze byc taka do drugiej kobiety, ale niestety zauważyłam ze kobiety ginki to takie sucze są, łez w tym szpitalu i odpoczywaj kochana , masz przymusowy urlop od pracy :)

Haniu kciukaski za twoją super bete :)

A ja wczoraj odkryłam ze moj brzch sie zmienia :) chyba rosnę :) choia waga na to nie wskazuje , miałam zawsze miękki brzuch taki tluszczykowy a teraz juz stwardniał :) i nie da sie go wciągnąć :) nawet moj M zauważył bo zawsze głaszcze obcego na dobranoc ;)
Miłego dnia dziewczynki , czekam
Na dobre wieści

Madziulka Rz na czczo bonoprzednie badania dla anestezjologa bedą ci robili :)
Rozumiem ze z tego schowanego nie uda im sie nic pobrać bo utrudniony dostęp?

Powodzenia na wizytach Dziewczyny!

Hania - kciuka za przyrost bety!
Kasik - nikt nie lubi leżeć w szpitalu ale przetłumacz sobie, że to Ci/WAM dobrze zrobi i na pewno warto tam poleżakować. I mam nadzieję, że ta pani dr nie ma już dzisiaj dyżuru i trafisz na normalnego lekarza.

A tak z innej beczki - muszę się zapisać na badania prenatalne i ma pytanie - można je robić w Gamecie? u kogo najlepiej? a jak nie to chyba w Invikcie, tak?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry