reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kask trzymaj się dzielnie! Ja tez jeszcze nigdy nie nocowałam w szpitalu, jedyny mój dłuższy pobyt był przy udrażnianiu jajowodów-ale wtedy to po 2-godzinach po zabiegu wypisałam się na własną odpowiedzialność

Hania trzymam kciuki aby beta ładnie przyosła :)

Ja mam mieszane uczucia co do clexane-brałam go tak a wszelki wypadek po transferze i dziwnym trafem jak go odstawiłąm z dnia na dzień (tak mi kazał dr) to Kropeczek zaczał rosnać. Może to tylko przypadek...

reklama
Krew oddana. W nocy miałam jeszcze ból ale jakoś przespałam. Na razie ok chociaż lekkie brązowe plamienie jest. Kasik a to widzę lekarz był z powołania chociaż odrobine szacunku dla pacjenta sie należy. Jedziesz do nich po pomoc ufając ze zrobią wszystko a widzisz cos tam dać niech sie zamknie. Koszmar. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za wszystkie wizytki dzisiejsze. Olusia kciukasy. Klaczkowym spokojnego dnia :) i spokoju czego i sobie życzę. Bo to wszystko nie na moje nerwy :)))

Czesc Dziewczyny miłego piątku ! Za wszystkie wizyty trzymam kciukasy !! Czekam na same dobre wieśći !

Kasik, ja sie ciesze, że Cię zostawili. Przynajmniej w koncu polezysz ! Szkoda tylko że lekarka taka Ci sie trafiła.... no trudno dla kropka wszystko przezyjesz !
Hania, nie stresuj sie, bedzie dobrze, beta pięknie urośnie. Mocno trzymam kciuki i koniecznie daj znać jaki wynik.

Ostatnia edycja:
Już po wizycie w moim prawym jajniku rośnie kilka pęcherzyków,lewy nie zobaczony ,bo schowany pod kością biodrową ,więc skupiamy się na prawym . w środę następna wizyta i badania z krwi ,mam być na czczo więc coś nowego.

Kasik aż sie zagotowałam jak przeczytałam co za babsztyl ci sie trafił :/ wrrrrr masakra jak kobieta moze byc taka do drugiej kobiety, ale niestety zauważyłam ze kobiety ginki to takie sucze są, łez w tym szpitalu i odpoczywaj kochana , masz przymusowy urlop od pracy :)

Haniu kciukaski za twoją super bete :)

A ja wczoraj odkryłam ze moj brzch sie zmienia :) chyba rosnę :) choia waga na to nie wskazuje , miałam zawsze miękki brzuch taki tluszczykowy a teraz juz stwardniał :) i nie da sie go wciągnąć :) nawet moj M zauważył bo zawsze głaszcze obcego na dobranoc ;)
Miłego dnia dziewczynki , czekam
Na dobre wieści

Madziulka Rz na czczo bonoprzednie badania dla anestezjologa bedą ci robili :)
Rozumiem ze z tego schowanego nie uda im sie nic pobrać bo utrudniony dostęp?

Powodzenia na wizytach Dziewczyny!

Hania - kciuka za przyrost bety!
Kasik - nikt nie lubi leżeć w szpitalu ale przetłumacz sobie, że to Ci/WAM dobrze zrobi i na pewno warto tam poleżakować. I mam nadzieję, że ta pani dr nie ma już dzisiaj dyżuru i trafisz na normalnego lekarza.

A tak z innej beczki - muszę się zapisać na badania prenatalne i ma pytanie - można je robić w Gamecie? u kogo najlepiej? a jak nie to chyba w Invikcie, tak?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry