Agusiapela
Fanka BB :)
Kochane a mam jeszcze takie pytanie czy orientujecie się może czy za wizytę teraz jak pójdę to będę musiała zapłacić pomimo to,że jestem w programie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i dobrze ze na ciebie nakrzyczeli!!!Dziewczynki kochane dzwoniłam do Provity i dostałam od razu ochrzan,że tak wcześnie zrobiłam betę,że to jest za wcześnie.Mam być jutro na wizycie u lekarza o 17.40 a wcześniej zrobić mam betę.Dalej dziewczynki mam plamienie brązowe podłożyłam nielota i na nielocie mam brązowe plamy takie jakby koniec @.Kurcze gdyby @ się zaczynała to dziś już bym miała normalne krwawienie.Nie nastawiam się na nic dobrego bo gdyby była ciąża to beta pewnie już by wyszła jak Hawanie czy Stokrotce z Bocianka a tym bardziej,że ja miałam podaną blastkę.Kurcze nie wiem co się z moim organizmem dzieję może to od leków @ nie chce się rozkręcić.
Agusiapela, nie jest płatna bo jesteś juz w programie, gdzies juz o tym czytałam właśnieKochane a mam jeszcze takie pytanie czy orientujecie się może czy za wizytę teraz jak pójdę to będę musiała zapłacić pomimo to,że jestem w programie?
Oj przepraszam juz sie poprawiamGenna, już 5 dzień stymulacji, a raportu nie było... Trzymam mocno kciuki &!