reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kochane a mam jeszcze takie pytanie czy orientujecie się może czy za wizytę teraz jak pójdę to będę musiała zapłacić pomimo to,że jestem w programie?

reklama
Agusiapela nie chcę wprowadzać Cię w błąd ale wydaje mi się, że nie powinnaś płacić skoro jesteś w programie. Przecież masz dofinansowanie do 3 podejść więc w razie "w" wizyty też powinny być bezpłatne.

Cześć dziewczyny!
Agusiapela koniecznie idź jutro na betę, trzymam kciuki za Ciebie.
Dziewczyny mam pytanie, otóż muszę zrobić wymaz a cały czas mam te plamienia (od antyków), co prawda nie są to plamienia mocne, tylko podczas podcierania, ale zastanawiam się czy w ogóle można robić wymazy podczas plamień, proszę o odpowiedź, bo nie wiem co mam robić.
Pozdrawiam

Agusia trzymaj się dzielnie, na pewno będzie dobrze &&&&&&&&&&&&

Gizas cieszę się, że już lepiej
Genna to nieźle z lekami Ci zamieszali. Całe szczęście i tak ładnie reagujesz na leki :tak:

Darka jeśli możesz to zapytaj swojego gina. Moja koleżanka musiała zrobić wymaz przed HSG, a ona przed @ ma plamienia. Mimo tego zrobiła wymaz i wyszło wszystko OK, pomimo że w poprzednim cyklu zmagała się z bakterią... więc generalnie można, ale lepiej chyba podpytać gina

Dziewczynki kochane dzwoniłam do Provity i dostałam od razu ochrzan,że tak wcześnie zrobiłam betę,że to jest za wcześnie.Mam być jutro na wizycie u lekarza o 17.40 a wcześniej zrobić mam betę.Dalej dziewczynki mam plamienie brązowe podłożyłam nielota i na nielocie mam brązowe plamy takie jakby koniec @.Kurcze gdyby @ się zaczynała to dziś już bym miała normalne krwawienie.Nie nastawiam się na nic dobrego bo gdyby była ciąża to beta pewnie już by wyszła jak Hawanie czy Stokrotce z Bocianka a tym bardziej,że ja miałam podaną blastkę.Kurcze nie wiem co się z moim organizmem dzieję może to od leków @ nie chce się rozkręcić.
No i dobrze ze na ciebie nakrzyczeli!!!
jutro beta i bedzie wiadomo!
gizas ty sie urzadzilas , ale dobrze ze rumianek pomógł, rzeczywiście te twoje kłykcie mogły to nasilić.
powiem wam dziewuszki ze zwiekszylnznowu dawkę leków i juz dzisiaj mnie jajniorki zaczęły boleć :/

Dziewczyny, podczytuję Was czasem i trzymam bardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
Genna, już 5 dzień stymulacji, a raportu nie było... Trzymam mocno kciuki &&&&&&
Agusia, kciuki za betę, musi być wysoka!

Genna, już 5 dzień stymulacji, a raportu nie było... Trzymam mocno kciuki &!
Oj przepraszam juz sie poprawiam:)

jutro mam kolejne podglądanie i potem zostaje w 3miescie u rodzinki :)
dam znać jak moje pecholki po odpowiedniej już dawce leków, ale rosną bo czuję jajniorka ale tylko prawego
zapomniałam wam wczoraj napisac że w tych 6-7 pęcherzykach z pawego jajnorka jeden pecholek jest podwójny , ale nie wiem co to oznacza, zobaczymy co z nim jutro bedzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jestem załamana. Właśnie niedawno się dowiedziałam, że zamiast zaczynać stymulację, mam brać drugie opakowanie antyków, a ta pseudo klinika będzie pisać do Ministerstwa jak oni się zapatrują na nasz przypadek bo wyniki męża są za słabe. No do jasnej cholery tym samym mogli wprost powiedzieć, że mają fefry koło dupska że im Ministerstwo nie odda pieniędzy za naszą procedurę. Najpierw nam wypisują kwalifikację, a teraz takie cyrki robią. Już miałam taki idealny plan ułożony, łudziłam się że do końca września będę już w ciąży a tu nie wiadomo czy w ogóle nas nie wypieprzą z programu. Tylko usiąść i ryczeć!!!!!!!!!!!!!!! Gdybym wiedziała że nam się uda za pierwszym razem to bym pojechała do innej kliniki i prywatnie zrobiła zabieg. Zastanawiam się nad przeniesieniem do Gdańska, ale problem w dojazdach, bo wtedy bym musiała wtajemniczyć w całą sprawę szefową i musiałabym brać wolne a w mojej pracy to nie bardzo ona chce mi je dawać. Dopiero po 25 każdego miesiąca mogę mieć urlop, a przecież nie da się tak zaplanować żeby akurat po 25 mieć punkcję i transfer. Już nie wiem co mam robić. Po prostu przestaję już wierzyć ze się uda. Już pewnie nigdy nie będę miała dziecka :(((((((((((

I jakby tego było mało to dziś wzięłam 14 tabletkę anty a @ mi się rozkręca, mam coraz bardziej krwiste plamienie i ból brzucha jak przy miesiączce. Te ich tabletki cały organizm mi rozregulowały !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry