reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agusia, będziesz musiała powtórzyć badanie... Nadal mooocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A jeszcze co do szczepienia na żółtaczkę - w Gamecie nikt ode mnie tego nie wymagał, ale w razie co robiłam jakieś 7 lat temu - 3 szczepienia i w razie co będę potrzebowała odnawiającego o ile wyjdą mi słabe przeciwciała... bo teraz tak raczej się praktykuje - badanie przeciwciał, jeśli są - to nie trzeba szczepić

reklama
Agusiapela, a może Ty jutro, tak jak miałaś w planach, podjedź na betkę, rano, do zupełnie innego labo???
Warto sprawdzić. I nie odstawiaj leków. Wierzę, że będzie dobrze :tak: Kciuków nie puszczam.

P.S. A jak już będziesz miała wynik, to może skonsultuj się z dr w klinice?!

Agusiapela dziwny ten Twój wynik, może jeszcze nic straconego, może po prostu za wcześnie na bete. Idź jutro do innego labo, powtórz badania i skonsultuj się wówczas ze swoim ginem. Ja cały czas trzymam kciuki:tak::-)

Agusiapela faktycznjie dziwny ten wynik i te normy podane przez labo, ja bym zrobiła na twoim miejscu tak jak mówią dziewczyny i poszła dziś na betę do innego labo, kciuki nad zaciskam...
Genna opieprz te kobitki bo sobie jaja robią :tak:

Nie śpię dzisiaj od 4. Wstałam w nocy do toalety i na papierze zobaczyłam trzy małe kropki krwi.
Co ja przeżyłam. Wróciły emocje z listopada - łzy, żal, rozgoryczenie. Myślami, że to już koniec.
Ale krwi już nie ma, a każda wizyta w toalecie przyprawia mnie o palpitację serca.

Agusiapela, całym sercem jestem z Tobą. Co postanowił?

Genna, a Ty już po rozmowie z przesympatyczna panią z kliniki?

Mimo wszystko, życzę Wam miłego dzionka. Buziaczki.

Ostatnia edycja:
Witam was kochane
Ni, nie pojechałam na betkę bo stwierdziłam,że niema sensu :-(Wstałam rano i miałam bieliznę brudną taką brązową wydaje mi się,że @ mi się rozkręca ale coś długo jej to idzie pewnie przez tą całą procedurę ivf.W tym tygodniu zadzwonie do lekarza i umówię się na wizytę oraz transfer drugiego malucha.Pierwsza zaczęłam i jako pierwsza zaliczyłam niepowodzenie:-(
Kurcze teraz strach o to czy moje maleństwo po rozmrożeniu przeżyje :-(
Brak już słów normalnie,za niedługo to mi psychika siądzie.
LAWENDOWY-ta krewka to efekt implantacji maleństw nic się nie martw :-)
Dziewczyny serduchem jestem z wami cały czas i życzę wam jak najlepiej.

reklama
Agusiapela, no normalnie brakuje mi słów. Czy ja mam Cię osobiście wykopać na betę???????
Dziewczyno, ale już do laboratorium, marsz!!!! Słyszysz???? Widzisz?????
Trzymam kciuki i czekam na wynik bety!!!!!!

Do góry