Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kotuska kiedy mialas robione USG? ze wiesz jaki masz pecherzyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2551.. myślisz że za mały pęcherzyk?a przy jakim wyniku bety ?
jest ok, to ja mam za małą bete w porównaniu do pęcherzyka i to jest dziwne.Powinnam mieć na taki pęcherzyk gdzieś 3-4 tys. Lekarka powiedziała że pęcherzyk jest odpowiedniej wielkości. USG pokazało 4t6 d a według @ jest 5t 1 d ale ja miałam późno podany zarodek bo w 21 dc wiec owu by wystąpiła koło 17 dc.A USG liczy jak by owu wystapiła po 14-15 dniach chyba jakoś tak.2551.. myślisz że za mały pęcherzyk?
z tego wszystkiego jestem zielona, więc szacun za Twoją wiedzę miałam zacząć interesować się po udanym transferze ;-)jest ok, to ja mam za małą bete w porównaniu do pęcherzyka i to jest dziwne.Powinnam mieć na taki pęcherzyk gdzieś 3-4 tys. Lekarka powiedziała że pęcherzyk jest odpowiedniej wielkości. USG pokazało 4t6 d a według @ jest 5t 1 d ale ja miałam późno podany zarodek bo w 21 dc wiec owu by wystąpiła koło 17 dc.A USG liczy jak by owu wystapiła po 14-15 dniach chyba jakoś tak.
Chloe, Ja kierowałam się taką ściąga i wszystko było ok "beta hCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin"
Dr nie chciał nawet wyniku tego z 7 dpt. Wizytę miałam dopiero w 24 dpt wcześniej tylko receptę odbieralam z rejestracji bo na tak wczesnym etapie jeszcze pęcherzyka nie widać.