reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna, to praktycznie tylko prze weekend miałaś spokoj, szok. Męczy matkę od początku obcy ;) Jak ja się cieszę że mnie to ominęło :)
Jaki album? Ze zdjęciami? Mój mąż wczoraj przygotował szafkę dla kropka ;) on biedny w tej szafce o szerokości 43 cm pocił się z nerwów a ja z boku wstrzymywalam śmiech bo ciągle mu śrubki uciekały ;) tak to jest jak się "baby" nie słucha :)
Zobacz załącznik 637492

reklama
Magda no bo baba a na dodatek w ciąży zawsze ma racje :) hahahaha ja tak miałam z moim jak składał meble , ni nie szło mu jak nie wiem ci bo to zawsze ja techniczna w domq , no ale ciąża to choroba w mim przypadku wiec oddałam robotę staremu i co i tak mu pomagałam ze drinkami bo mu nie szło, tez cofnęliśmy mu cos wypadało, wielkie ręce a śrubki małe hahahaha niestety schylaniem sie spowodowało wzrost natężenia kłaczków ale meble złożone :p wiec juz cie widzę jak ze śmiechu sie pokladalas :) a szafeczki Cudna ni i zapełnia sie :) ja jeszcze nic nie mam ale zamówiłam materiał w moje ukochane wąsy i zrobię kocyk i powłóczyste do podusi dla obcego :)

Niestety tylkomoytanie werkend miałam spokój ale za to jaki on był BOSKI !!!!!!!!!! Nawet mięsko z grilla zjadłam :)
A album taki o naszej ciąży o kropki, nie lube pisa pamiętników wiec ten to taki bardziej manualny, zdjęcia, wyniki bety, testy Ciążowe, zdjęcia z usg , wymiary obcego i kilka takih historyjek bo nie dało sie tego w żaden sposób plastycznie pokazać , czyli no nasza reakcja na bete itp o klaczkach tez wspomniane, wiec mam nadzieje ze obcy kiedyś to zobaczy i przeprosi matkę ze tak cierpiała hahaha :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny jeszcze dwa dni i idę na bete a tak sie juz stresuje że masakra!!!!!!!!!!!!

Agulla - trzymam kciuki bo Ty testujesz w piątek a ja we wtorek.

Szczerze Wam powiem, że dzisiaj mam spadek mocy i jakiegoś doła załapałam :-( to mój 4dpt i jakoś w ogóle nic nie czuję, początkowo bolał mnie brzuch jak na @ i czasem tak zaboli, poza tym spodziewałam się jakichś rewelacji implementacyjnych - że mnie coś zaszczypie, ukłuje, że pojawi się chwilowe plamienie a tu cisza... nic... boję się, że się nie udało.
A Wy miałyście jakieś objawy po kilku dniach od transferu? Ja do wtorku na pewno nie wytrzymam i zrobię jakiś test chyba wcześniej.

Genna, z facetami ;) zawsze ja składałam wszystkie meble z siostrą. Teraz jej nie mogłam pomóc a miała dużo mebli bo do 3 sypialni dzieciaków i do ich też. Biedna myślała że sama będzie składać ale ja siedziałam na fotelu i nadzorowałam ;) hihihi
Jak zrobisz kocyk to później naucz górki pójdzie ;)
A album fajna sprawa tylko na te przeprosiny bym nie liczyła ;)

Odebrałam wyniki Estrodial 11- mniej jak 40 więc jest oki, LH 2,7 więc więcej jak 2,0 i tu już gorzej. Pisałam do Profesora, mimo wyniku powyżej mogę od Piątku zaczynać stymulację a podglądanko 14.08.
tak więc proszę o wpisanie 08.08 zaczynam stymulację a 14.08 podglądanko :-)

SIERPIEŃ:

06.08.2014 Medalikara badania prenatalne

07.08.2014 Hania punkcja
08.08.2014 Wanesska wizyta
08.08.2014 Agulla wysoka beta
08.08.2014 Kotuska wizyta pęcherzykowa
08.08.2014 Mimozama start stymulacji
11.08.2014 Kasik81 wizyta
11.08.2014 AniaM wizyta i USG
11.08.2014 KasiaMakaronik wizyta przed crio
12.08.2014 Kasik wizyta u genetyka + pęcherzykowa?
12.08.2014 Chloe wysoka beta
12.08.2014 Olusia wizyta pęcherzykowa
12.08.2014 Montana wizyta
13.08.2014 Smerfeta kolejne spotkanie z kropkiem
13.08.2014 Genna badania prenatalne
14.08.2014 Mimozama podglądanko
14~18.08.2014 Anulla wizyta
18.08.2014 Milena wizyta serduszkowa
18.08.2014 Syllka wizyta w klinice
20.08.2014 Kwiatek wizyta miejmy nadzieje przedstymulacyjna
29.08.2014 Marikka wizyta

WRZESIEŃ:

01.09.2014 Syllka, badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Madziulka wychodzi mi że od 2 lub 3 dc zaczniesz stymulkę, ale nie jestem pewna bo nie znam postępowania przy tym deca..coś tam ;-)
Kotuska co za cudne wieści :-D już możesz śmiało robić usg bo będzie widać kropka :tak:
Magda no śniadanko cudne hahaa :-D może jeszcze śledzik do pączusia? ;-):-D

Dziś weszłam na wagę i ciut w szoku jestem. Mam 59,7 kg a jeszcze nie dawno było prawie 63. To chyba te upały + brak apetytu :baffled:

reklama
Smerfeta, nie na śledzika mnie nie ciągnie ;)
Waga może i od braku apetytu...
Później nadrobisz ;)
Mi teraz położna powiedziała że schudłam bo waga w miejscu stoi a przecież kropek rośnie...
A jak się czujesz po za brakiem apetytu?

Do góry