reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

darka ja wizytę miałam w piątek i lekarz powiedział że moja torbiel jest endometrialna i nigdy się nie złuszczy więc to chyba u mnie jednak nie to. Ja po prostu jak zaczęłam brać tabletki to wstrzymała mi się miesiączka i chyba po prostu ona chce się złuszczyć. Tabletki biorę już 13 dni jeszcze mam 8 do połknięcia. Jeszcze nie wiem którym protokołem idę. Lekarz zdecyduję na podstawie AMH

reklama
Malwisia faktycznie doczytałam z tą twoją torbielą, to w takim razie co jest ze mną? A jakie tabletki bierzesz, bo ja regulon, może to wina tabletek. U mnie jeśli ta torbiel się wchłonie (2.09 mam wizytę) to też już startuję, nie mogę się doczekać.Ja się nie napalam, że mi się uda za pierwszym razem, jestem raczej sceptycznie nastawiona, tyle lat rozczarowań, ale cieszę się, że coś się dzieję, że coś działam a nie czekam z założonymi rękami.
Pozdrawiam

No może twoja torbiel się złuszcza. Nie znam się na tym ale kiedyś miałam torbiel z krwi i gin mówił że ona właśnie z miesiączką powinna się złuszczyć. Widzę, że tak samo długo się staramy. Ja boję się strasznie, najbardziej tego że żołnierzyki mojego męża nie podołają zadaniu i nie zapłodnią moich komórek. Ale marze o sukcesie za pierwszym razem. A ja brałam najpierw Orgametril na ten torbiel a teraz Antykoncepcyjne Atywia

GizaS..ja bym nie aplikowała żeli glicerynowych-one dobrze obklejają ściankę-pole wchłaniania leku będzie mniejsze...

Blue, no i tutaj się nie mogę z Tobą zgodzić. Przecież nie używasz na raz całego opakowania. To chodzi o niewielką ilość, nawet dużo mniejsza, niż ziarnko grochu. To nie wiem, co aż tak może okleić ścianki????
A swoją droga nie wyobrażam sobie aplikowania na sucho.

Witam was kochane
No i tak jak myślałam,że moje 1 ivf się nie powiodło.Zaczął mnie brzuch pobolewać jak na @ a później zobaczyłam na papierze takie jakby gródki z luteiną brązowe także @ się rozkręca.Nie mam po co jutro iść na betę :-( Jestem załamana pocieszam się tym,że to może być plamienie implantacyjne ale raczej za późno.Boże dlaczego tak jest.Zastanawia mnie też to dlaczego @ tak wcześniej przyszła ale pewnie przez procedurę,stymulację itp.Dziś wychodzi na to,że mam 25dc
:-(

GizaS
Serio bez recepty wszystko sprzedadzą?
Ja też ostatnio byłam pytać o lek czy można dostać bez recepty i babka mi mówiła że tak ale drożej i mam donieść recepte.no ale ostatecznie mogłabym się z nią nie pokazać prawda.

Babeczki
Jest podejrzenie że mam polip. Jutro mam operacje czy zabieg pod narkozą żeby zobaczyć czy to to, co to itd.
Boję się, wiecie może na czym to może polegać?
Kurde przecież co miesiąc miałam usg i nic nie było widać :-(

Agusiapela :-), tylko niech Cie ręka boska broni odstawiać leki.
To nie jest @, tylko od luteiny. Więc nie smutaj się, tylko jutro z samego rańca sio na betkę!!!

reklama
Agusiapela :-), tylko niech Cie ręka boska broni odstawiać leki.
To nie jest @, tylko od luteiny. Więc nie smutaj się, tylko jutro z samego rańca sio na betkę!!!

Kochana jesteś ty zawsze potrafisz mnie pocieszyć :tak:
Tylko,że brzuchol mnie tak lekko pobolewał jak na @ i dlatego postanowiłam sprawdzić czy @ przylazła.Zobaczę jeżeli nie rozkręci się dzisiaj tojutro lecę na betkę

Do góry