reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Moja beta na dziś 62 tys. Przyrost prawidłowy. A ponieważ nie chciało mi się czekać co powie lekarz to poszukalam Ala kalkulatora ciazoeego. Niby ze 9tydzien. Zwariuje chyba zanim się doczekam do poniedziałku. Co robią z pingwinkiem którego się nie wykorzysta? Wie któraś z was??

Tyle dobrych wiadomości...serce się raduje, to forum to istny wyciskacz łez :-D Gratuluję Wam kochane z całego serca. Ja znów w stresie. Moje jajniki chcą chyba już iść na emeryturę. Biorę ogromne dawki leków a tu niski estradiol, małe pęcherzyki, chyba zwariuję, łamię się a wierzyłam, że teraz będzie inaczej. Wizyty jurto i pon. Zobaczymy co z punkcją...

Byłam dzisiaj u swojego ginekologa zrobić usg - nie robiłam już rano bety ale badanie CRL pokazało 14mm. Dr powiedział, żę nie widzi niczego niepokojącego co by świadczyło, że pojawi się poronienie. Już sama nie wiem co myśleć ale dał mi nadzieję....

Kasik dawka 400 j.m. Wczoraj byłam po 6 zastrzykach Puregonu, estradiol 150, pęcherzyków 7 szt : 13,13,11,11,7,7,6. Dr stwierdził, że ostatnio też to szło z oporem. Może jeszcze coś podrośnie, ostatnio Menopur brałam 12 dni, też miałam niski estradiol. Już nie wiem co o tym myśleć, może rzeczywiście jestem za stara i tak mi trudno zachowywać się jak przystało na mój wiek:-) panika, panika,panika...

Haniu a twój lekarz nie zastanawiał sie nad gonalem f ? Menopuru miałaś, teraz mógłby pół nampowkowe do twojego putehonu dołożyć cos innego moze by ruszyły ehhhhh ja tez za pierwszym razem tez stymulowana byłam 12 dni a teraz 9 , wcześniej miałam menopuru i fostimon a teraz gonal. 3 mam kciuki zeby twoje leniuchy sie ruszyły :)

Teraz zastanawiam się czy długi protokół jest prawidłowy w moim przypadku. Po wyciszeniu jajników antykami i potem 14 dni gonapeptylem nie mogą ruszyć. Progesteron 0,2

reklama
Progesteron super , ja za drugim razem miałam długi i buli więcej pęcherzyków i więcej było prawidłowych :) Haniu niestety pozostaje czekanie do kolejnej wizyty i usg

SYLKA e takim razie ja juz nic nie rozumiem , mam nadzieje ze maluch walczy !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry