reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska ja mam genetyka na 12 sierpnia to sprobuje sie umowic od razu do Z. Akurat do 11 starczy mi clexane wiec mam nadzieje, ze mi przepisze bo ja przeciez na wlasna reke sobie zalatwilam recepte ;)

reklama
dzisiaj mnie boli brzuch jak na małpe :( pewnie już coś nie tak sie zadziało
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Agulla jak tak szybko @- ato boli, to jest to bardzo dobry znak. Ale nic nie gadam. &&&&&&&&&@

Dziewczyny nie chce sie mądrzyć, ale idźcie na wizyte pecherzykowa dopiero jak beta bedzie ok 3000, bo wcześniej to nawet pecherzyk bedzie maaaalenki. Wiem co mowię, juz to dwa razy przeżyłam.

Ja byłam na pecherzykowej w 15dpt w sumie trochę z przymusu bo clexany mi się kończyły ale za to się uspokoilam bo zobaczyłam moje milimetry szczęścia. Bete robiłam 2 razy bo lekarz nie kazał mi powtarzać przy dobrym przyroscie
Według moich obliczeń
Jutro jak zrobisz bete to dolicz sobie kolejno po 60 % co dwa dni i ci wyjdzie kiedy będziesz miała ponad 3000. Nie wiem czy dobrze myślę ale może .... :)

Kotuska tez żyje w niepewności bo moja beta tez była wysoka z tego co pamiętam nawet wyższa od twojej. Na razie o tym nie mysl może blatus był silny i się szybko zainplantowal. 18 dtp na pewno będzie pecherzyk ale nie dowiesz się czy blizniaki :/

SIERPIEŃ:

02.08.2014 Marikka wizyta
02.08.2014 Chloe transfer
02.08.2014 Kasik wysoka beta
02.08.2014 Hania podglądanko

04.08.2014 Magda wizyta
04.08.2014 Hania podglądanko
04.08.2014 dzidzik wysoka beta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
08.08.2014 Wanesska wizyta
08.08.2014 Agulla wysoka beta
08.08.2014 Kotuska wizyta pęcherzykowa
11.08.2014 Kasik81 wizyta
12.08.2014 Kasik wizyta u genetyka + pęcherzykowa?
13.08.2014 Smerfeta kolejne spotkanie z kropkiem
18.08.2014 Milena wizyta serduszkowa
18.08.2014 Syllka wizyta w klinice

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Kasik, kciuki za piękny przyrost ;)

Chloe, udanego transferu :)

Marikka, Hania, powodzenia na wizytach ;)

Ja dzisiaj mam okropny dzień...
O 11 mają być goście trzeba szybko po zakupy pojechać i coś przyszykować. Dobrze że ciasto wczoraj zrobiłam bo dzisiaj szans by nie było. A mój kropuś jeszcze w nocy kazał matce sobie przerwę w spaniu zrobić ;) chyba mi na pęcherz usiadł bo do toalety latałam i zasnąć się nie dało.

Miłego dnia kobitki mam nadzieję że uda mi się zaglądać ;)

reklama
Madziu mam wizytę na 8 zapisz proszę ;-)

Kasik
, trzymam kciuki za bete!!!! Ja ide na pęcherzykową tak jak mi lekarka powiedziała i oczywiście jak dla mnie to mega długo. Ja bym juz teraz natychmiast chciała widzieć ! Tak wiec czekanie do bety 3000 to w moim przypadku mision not imposible! Myślę że jak bedzie 12 to już bedzie akurat u Ciebie. Ja bety nie powtarzam dopiero przed wizytą... jak ja dam rade tydzień bez bety ?? Ale nie pójde bo mają u mnie problem z pobieraniem ( gdzie nie pójdę to tak jest) . Wczoraj mi 3 razy kuła, zrobiło mi się słabo, musieli mnie położyć. Normalnie cyrk urządziłam. I teraz mi głupio. Kasik pochwaliłaś sie testami to i ja wrzucam. Testy od góry-6, 8 i 10 dpt

Agulla84, mnie brzuch bolał 2 dpt. Własnie miałam takie @ skurcze wiec się nie martw bo to znaczy że się maluszek wgryza w mamusie ;-)

Załączniki

• IMG_4314.jpg
    IMG_4314.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Do góry