reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Muszę się pochwalić ;)
Kupiłam parę ubranek dla kropka, to wszystko jest takie słodkie i wogóle że musiałam się powstrzymywać :)
Ale takiej czapusi żadna by nie przepuściła ;)
uploadfromtaptalk1406543100066.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1406543100066.jpg
    uploadfromtaptalk1406543100066.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 45
Dzięki! Jeszcze usg potrzebuje dla uspokojenia bo to że beta wysoka to jeszcze nic, o czym miałam już nieprzyjemnośc przekonać się :-(

Boli mnie brzuch, tak jak dziewczyny zaciążone opisywały i to mnie uspokaja, ale czasem zaboli tak mocniej i to już mnie niepokoi. I ciągle chodzę sprawdzić czy @ przyszła bo mam sporo śluzu :-/

Anulla Genna nie powtarzała AMH o ile dobrze pamiętam

Smerfeta piękna beta i PRG :tak: będzie dobrze! :-)
Ahhh więcej takich niespodzianek mogłoby się pojawić na forum :sorry2:

Magda widzę że się rozkręcasz - bardzo dobrze :-) czapeczka śliczna :tak:

Smerfeta, piękna beta, gratuluję:-)

ja się boję zmienić klinikę żebym nie wpadła z deszczu pod rynnę. Nie wiem sama. Narazie idę do innego lekarza - mam nadzieję, że wtedy mi się uda, bo z @ to różnie bywa. Później zdecyduję co zrobić. Może dopiero przy ostatniej stymulacji zmienię. Nie wiem sama:-(

Dziewczyny, skoro tak zaraziłyście po spotkaniu w Madisonie, to ja się piszę na kolejne :-D

reklama
Do góry