reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta ale niesamowita wiadomość:-Dbeta pewnie piękna będzie trzymam kciuki:tak:
Kotuska jak tam się czujesz bo ja nie mam żadnych odczuć i sama nie wiem co będzie
Kasik a ty jak tam pewnie myśli mnóstwo się plącze w głowie

reklama
Dzisiejsza wiadomość dnia (a właściwie wczorajsza bo już po północy) tak mnie optymistycznie nakręciła, że mój plan B został lekko zmodyfikowany, Jak nie uda się tym razem ivf będę chciała najpierw zrobić histeroskopie a dopiero pojadę do Bociana :-) Takie wiadomości dają wiarę i nadzieję, że nawet takie trudne przypadki jak Smerfeta (podobne do mnie bo przecież za pierwszym razem nam obu żadka komórka się nie zapłodniła a za drugim zarodek się nie zaimplantował) mogą zakończyć się szczęśliwie i to w najmniej spodziewanym momencie, Cały dzień michę jarzę aż się znajomi pytają co się stało, że mam taki dobry humor. A ja cieszę się jakby to były moje dwie kreski na teście. Od początku ja goniłam Smerfetę i może w końcu ją dogonię ... a co pomarzyć sobie nie można ;-):-D Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa i za to, że wierzycie, dajecie mi nadzieję. To dla mnie bardzo ważne. Tym razem nikt z naszego bliskiego grona znajomych nie wie o transferze. Mówię, że nie piję bo biorę antybiotyk ;-) Powiedzieliśmy tylko tym znajomym, którzy są z nami w Charlotcie ale to są ludzie z drugiego końca Polski więc nie ma obawy o jakiś przeciek ;-):-D Wczoraj jakoś źle zrobiłam sobie zastrzyk z clexane i mam sińca na pół podbrzusza, wygląda strasznie, jest granatowy :szok:

KasiaMakaronik
czuję się trochę inaczej niż poprzednio, tzn lekko pobolewa mnie brzuch od dnia transferu. Wiem, że to może nic nie znaczyć, że może sobie wmawiam ale przecież w coś trzeba wierzyć bo zwariować można. Planuję testować 1 sierpnia, w urodziny mojego M. A Ty w sumie mogłabyś wcześniej. Trzymam kciuki :-):tak: Dobrze, że jesteśmy na wyjeżdzie ze znajomymi, kórych nie widzieliśmy prawie 3 lata, poznaliśmy też ich znajomych, szybciej mija czas. Oczywiście nie sposób zapomnieć bo leki, zastrzyki itp ale za mną już 4 dpt :-)

Czy wam wczoraj też nie chciało działać forum tak od około 12? Normalnie czułam się jak bez ręki! Na szczęście po nocy działa :D

LIPIEC :

28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
28.07.2014 Chloe punkcja
28.07.2014 Milena wizyta pęcherzykowa

30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

01.08.2014 Kotuska wysoka beta
01.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
02.08.2014 Marikka wizyta
02.08.2014 Chloe transfer
04.08.2014 Magda wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Smerfetko czekamy dzisiaj z niecierpliwością co powie lekarz i na wyniki ;)

DW, &&&&& za piękną betę :tak:

Mimozama, powodzenia na wizycie ;)

Chloe, bez stresu tylko bo to nie potrzebne ;) owocnego jajeczkobrania :)

Ja dzisiaj wstaje optymistycznie nastawiona ;) pędzimy z kropkiem do urzędu "walczyć" o pozwolenie na budowę ;) a później odwiedzimy sklepy z odzieżą używaną i poszukamy ślicznych "unisexów" :)

Mi też coś się działo z forum, nie mogłam się zalogować i pogratulować Smerfuni :tak:
Smerfeta jeszcze raz gratulacje :):): :-D:-D:-D:-D:-D
mmmm jeszcze nie trać nadziei trzymam kciuki żeby to nie @ a beta była wysoka :)
DW trzymam &&&&&&&&&&&& wysoką betę :tak:

Kciuki za dzisiejsze bohaterki.
Dw mam przeczucie że beta będzie wysoka.
Madzia zmień Proszę mi wizyte. Dr przyjmie mnie dzisiaj.
Z forum też miałam problem :/

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie kobietki wczoraj nie udało mi się zalogować na forum coś było ze stronką
CNnkeiPkTS6EmNi4GeKGDUIWZogEIWLmX7teDcqJbNDrn5w6N1LWQQjExY50CP8FBAA7

wczoraj rano dzwonił embriolog i powiedział że wszystkie komórki się zapłodniły
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
dzisiaj czekam na telefon na którą jutro na transfer

Ostatnia edycja:
Do góry