Anulla28
Cudzie trwaj !!!
dziewczyny dziękuję za życzenia
Smerfeta, ale super wieści. Gratuluję, bo beta to tylko formalność i na pewno będzie duża
Ale super, cieszę się bardzo
. Co do zmiany kliniki, to nie bardzo bym chciała ją zmieniać teraz, bo wiem, że z moimi wynikami, endometriozą, słabą stymulacją jest mała szansa na ciążę, ale próbuję. Wydaje mi się, że obie kliniki i gameta i invicta są dobrymi klinikami i też trochę zależy od szczęścia. Wkurza mnie ta cała organizacja i masówka w invikcie, no ale też nie chcę się przenosić, bo boję się, że w nowej będą mi kazali powtarzać amh, które jest już duuużo niższe niż poprzednio. Pewnie to też jest powód braku ciąży
Podejdę w drugim podejściu w invikcie a potem zobaczymy. Oby trzecia stymulacja nie była konieczna.
Kotuska, tak mam jeszcze mrozaczka, ale szczerze - to nie wierzę, że zostanie ze mną. Dlatego szykuję się na stymulację. Podchodzę do crio, no bo muszę wykorzystać wszystkie zamrożone.
dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
Smerfeta, ale super wieści. Gratuluję, bo beta to tylko formalność i na pewno będzie duża

Kotuska, tak mam jeszcze mrozaczka, ale szczerze - to nie wierzę, że zostanie ze mną. Dlatego szykuję się na stymulację. Podchodzę do crio, no bo muszę wykorzystać wszystkie zamrożone.
dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach