reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy ja od byle czego mam zgage więc mną się nie sugeruj ;-) Bierzesz coś na tą zgage? Bo to paskudne uczucie :-(

Agusia i jeszcze pewnie miałaś test o czułości 25? Nie ma mowy by wyszedł!!!! Wyluzuj, będzie dobrze :-D Twoja beta teraz to pewnie w okolicach 7 więc wiesz ;-)

Buziaki dziewczyny!!!!! ;-)

reklama
Smerfeta, na to paskudztwo pije sok pomarańczowy. Dzisiaj nabędę drogą kupna jogurt śmietankowy i płatki migdałowe, bo to podobno tez dobry sposób na pozbycie się świństwa.
W zanadrzu mam tabletki, ale to ostateczność.

Lawendowy ja od byle czego mam zgage więc mną się nie sugeruj ;-) Bierzesz coś na tą zgage? Bo to paskudne uczucie :-(

Agusia i jeszcze pewnie miałaś test o czułości 25? Nie ma mowy by wyszedł!!!! Wyluzuj, będzie dobrze :-D Twoja beta teraz to pewnie w okolicach 7 więc wiesz ;-)

Buziaki dziewczyny!!!!! ;-)

SMERFETKA-tak kochana o czułości 25 myślałam,że to jest ok :tak: Ach koniec z sikańcami bo zwariuje od nich.Betke zrobię we wtorek i koniec :-)
Dziś mam od rana straszny ból głowy ale to pewnie migrena bo mam ją często.
Zapomniałam wam napisać,że od wczoraj mierzę tempkę z rana i wczoraj było 37 a dziś 37,1 może to dobry znak choć w tą temperaturę nie za bardzo wierzę ale........

kwiatuszek prof. dał mi tylko kartkę na której zapisał scratching plus leki i przybił pieczątkę ale to nie wygląda jak dokument bardziej chodzi o to żeby pamiętał co nam mówił i co mam byś na następnej wizycie, noszę ją jak relikwie w portfelu.

Lawendowy i sok Ci pomaga? Toż to szok! ;-) bo sok jest kwaśny a zgaga to właśnie nadmiar kwasów żołądkowych. Na zgage gdy myślę że a nóż się udało, czyli po owu, z rana na czczo pije wywar z siemienia lnianego, w ciągu dnia pije mleko, jem migdały, no i śmiało można ssać Renni bo on ma naturalne składniki :-)

A ten test z tego co kojarzę ma czułość 10:-)

Smerfeta, sok pomarańczowy zarekomendował gastroenterolog, kiedyś dawno temu, mojemu M.
I przynosi ulgę prawie tak samo, jak mleko.
Ja niestety nie pijam mleka od 9 miesiąca życia, więc patent z mlekiem nie przejdzie.
A zgaga jest na bank od dupka.

Cześć dziewczyny, ale jestem zalatana w weekend, znajomi chyba chcą mi zoorganizować czas do bety:-) Wczoraj jedni pojawili się na obiedzie, druddzy przyszli wieczorem z kochanym synkiem 2,5 letnim Frankiem, zostali na noc, bo nasi M się uśpili. Dziś poszli po śniadaniu. No i mamy zaproszenie do nich na kolację, lub do jeszcze innych:tak:
Ja się czuję bardzo dobrze, poza jednym niuansem-mam strszanie podrażnioną psiochę, aż spuchniętą, odparzoną i podrażnioną na zewnątrz i wewnątrz. Chodze w lekkim rozkroku bo nie wyrabiam, a dziś nawet wybudziłam się o 6 rano ze świądem:dry:tragedia od tej luteiny a trzeba będzie ją brac do 3 miesiąca ciaży podobno:dry: teraz sobie okłady z rumianku bo po prostu nie wyrabiam:zawstydzona/y:
moje maluszki dziś mają 6 dobę, w tym tyg powinny się wgrzyać w mamusię i oby zostały na całe 9 miesięcy:tak:

reklama
Do góry