reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Trzymam za Wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&
i dorzucę fluidki ciążowe --------------------------------

CAM00175.jpg

Załączniki

• CAM00175.jpg
    CAM00175.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Dzieki ;-)
Nie jestem opalona tak zdjęcie wyszło a w korytarzu ciemno i do tego te majty neonowe :-)
moje ciało jeszcze słońca nie widziało..

AniaM piękny brzuszek :tak:

Kotuśka też ostatnio się zastanawiałam jak jest z tymi receptami i refundacją - z pół roku temu jak mi dr. w Klinice zapomniał napisać że Luteina jest na ryczałt to się musiałam wracać żeby poprawił bo mi na 100% chciały w aptece sprzedać. A w ostatnich miesiącach, odkąd jestem u mojej ginekolog prowadzącej ciążę nigdy mi nic nie wypisuje (ani ryczałt ani 100% - w tym miejscu jest pusto na recepcie) i sprzedają mi w każdej aptece z ryczałtem. Pytałam jej się czemu nie pisze że ryczałt to powiedziała że w aptece sprawdzają lekarza w systemie i jak ma umowę z NFZ to sprzedają na ryczałt i tak faktycznie jest. Ja więc już zgłupiałam czy musi czy nie musi być ta informacja, chyba że ostatnio może coś się zmieniło ...
A fotkę obiecuję tylko ja lustra nie mam w domu takiego dużego żebym sama dała radę sobie pstryknąć ;-) Miałam M poprosić, zapomniałam. Obiecuję poprawę ;-)

Odnośnie lutki refundowanej to mi dr w rubryce też nic nie wpusuje i powiedział że apteka ma obowiązek dać z największą możliwą refundacją.

No właśnie Infinity miałaś fotkę nam wrzucić ;)

reklama
Milena przyrost piękny :tak: Cóż, trzeba do USG pęcherzykowego zaczekać na rozstrzygnięcie czy to bliźniaki :-)
Magda wiem, wiem już obiecałam poprawę ;-) na pewno wrzucę, jak tylko dożyję wieczora :zawstydzona/y:

Do góry