reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, myśle podobnie jak Ty. Szkoda kasy na to aby usłyszeć, zwiększamy leki, albo beta zero i odstawiamy leki. To i my bez studiów wiemy ;-)
Wyobraź sobie że profesor wypisał mi receptę i nie zaznaczył ze 100 % i w aptece sprzedali mi na ryczałt ;-P hahahaha a tak się zarzekał że musi być 100 %.Jutro podjadę na ten progesteron. Bety nie ma sensu robić mimo ze nie mam przecież choragonu w sobie. Jeśli wytrzymam to zrobię 10 dnia a jak nie to 8 ;-) I myślę, ze ten wynik będzie wiążący.Zresztą nie dajmy się zwariować. Nie można zycia podporządkować tylko od weryfikacji do weryfikacji. Ja sobie powtarzam od przedwczoraj " Kobiety na wojnie zachodziły w ciąże to i ja normalnie żyjąc też zajdę " I tak będzie !!!

reklama
Magda - dziękuję bardzo. A właściwie ile one muszą mieć mm żeby się nadawały do punkcji?
A co do spotkania - żałuję bardzo! Podczytywalam Was i wiedziałam, że będzie ale tego dnia oczywiście nie mogłam. Mam nadzieję, że na sierpniowe się załapię :tak:

Milena, ja też z telefonu ;)
Proszę to bety Ani ale widzę że robiła w 10 a później w 16 dpt dopiero przed wizytą : 10dpt. beta 299,7 progresteron 58,2., 16dpt beta 4885 prg 87,73

Milena, ja też z telefonu ;)
Proszę to bety Ani ale widzę że robiła w 10 a później w 16 dpt dopiero przed wizytą : 10dpt. beta 299,7 progresteron 58,2., 16dpt beta 4885 prg 87,73
:-)
w 10dpt beta była duża (299,7) i Dr mówił mi że nie ma sensu powtarzać na drugi dzień ;) tylko mam zrobić przed wizytą w Gamecie.

reklama
Milena w moich statystykach mam 3 ciąże bliźniacze:
1. (3-dniowy)
· 6 dpt beta 84,1
· 9 dpt beta 489
· 16 dpt beta 6.709 i dwa pęcherzyki na usg
· 25 dpt beta 59.471 i dwa serduszka... BLIŹNIAKI !!
2. (5-dniowy 4AA)
· 9 dpt: II kreski na teście
· 10 dpt:
· Beta 299,7
· Progesteron 58,2
· 16 dpt
· Beta 4885
· Prg 87,73 pęcherzyk ciążowy
· 35 dpt
· 2 serduszka!!! Zarodek się podzielił J
3. (crio 2 zarodków 5-dniowych 2AA)
· 4 dpt: <1,7