reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kciuki za dzisiejsze bohaterki :-)

Dziewczyny, którym się udało, czy piersi bolały was od początku i nadal bolą, czy później przestały? Zastanawia mnie to:confused: Chciałbym już wiedzieć, czy się udało, z drugiej strony boję się:sorry2:

reklama
Kasik, mocno trzymam kciuki na dzisiejszy dzień. To jest Twój najważniejszy dzień w życiu... dziś zostajesz Matką ..... tak będzie ! Zobaczysz !!!

Kasia Makaronik, szkoda że się Ciebie nie zapytałam jak wyglądasz. Ja byłam pod pokojem koło 15-tej. Nie sposób mnie nie zauważyć bo robię zawsze jakiś szum .Ubrana byłam w koralową bluzkę a mój M bawił się telefonem.Trzymam za Twojego kropeczka kciuki, jak sama wiesz czytając forum, że nie nawet gorszej j klasy teraz kopią w brzuszkach. Trzeba mieć nadzieje, że to własnie ten jeden jedyny jest Ci pisanym. A myślę, że tak jest. Robisz weryfikację czy czekasz do 1 sierpnia ?

Dziewczyny ale mam dzisiaj stresa, czuję się jak by to był mój pierwszy raz ;-):-D pół nocy nie spałam :zawstydzona/y: No ale w sumie w ciąży będę pierwszy raz w życiu i tej wersji będę się trzymać przez kolejne 8 miesięcy :tak::tak::tak: Nie dziękuję nikomu, żeby nie zapeszyć :zawstydzona/y:

Jazzabell kciukasy za udany transfer, będziemy przechodziły przez to razem :tak::-):tak:

Kotuska napisz mi proszę co było nie tak wczoraj z akupunkturą

Dw każda inaczej , mnie nie bolały na początku ale był nabrzmiałe
Ale to zapewne od dużej ilości progesteronu którą biorę, który dpt masz juz?

Kasik ty weteranka a taki strach cie obleciał ? Moze to znak ze to teraz jest ten właściwy transfer :)

Ostatnia edycja:
DW, mnie bolały naj bardziej w okolicach punkcji i transferu od leków zapewne. Później mniej lub wcale i to takie dni są że raz bolą raz nie...

DW mnie przed betą nie bolały za to później prawie non-stop przez kilka tygodni. Póżniej długo spokoój i teraz znowu. Ale reguł naprawdę nie ma :tak:
Kasik wiadomo że to będzie TEN transfer więc zrozumiałe że się boisz ;-):tak: kciuki zaciśnięte.

Dw nie bolą, ale Sie powiększyly :/ Dw jeżeli miałaś blastkę to idź na bete 7dpt i wszystko bedzie jasne i nie bedziesz musiała sie zastanawiać czy masz objawy czy nie :)

reklama
Do góry