reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

cześć jak pisała kasik transfer się udał chociaż nie wiem co z tego będzie bo ja miałam zarodek 2 bb ale czas pokaże
Kotuska tak się przyglądałam ale nie miałam podejrzenia która to Ty musiałaś tam być skoro słyszałaś o tej akupunkturze ,ale to nie chodziło o mnie
Milena beta marzenie

reklama
KasiaMakaronik mamy wiele przypadkow ciaz na forum ostatnich i teoretycznie najslabszych zarodkow wiec nie skreslaj go na starcie ;) Zycze Ci, zeby dni do wysokiej bety minely jak najszybciej. A co to byl za problem z akupunktura? Bo ja tez sie wstepnie zapisalam.

A dzisiaj ja pierwsza :p

Kasik &&&&&&&&&&&
I za resztę transferów też &&&&&&&
Dziękuję wszystkim za dobre słowa.
Nie myślicie że beta jest wysoka i mogą byc dwa kropki ? Wczoraj byl 8 dpt

LIPIEC :

23.07.2014 Kasik transfer
23.07.2014 Jazzabell transfer

24.07.2014 Magda wizyta w klinice
24.07.2014 Milena wysoka beta
24.07.2014 Mycha punkcja
25.07.2014 Wanesska wizyta
25.07.2014 Syllkaa wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
29.07.2014 Milena wizyta pęcherzykowa
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

01.08.2014 Kotuska wysoka beta
01.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
02.08.2014 Marikka wizyta
04.08.2014 Magda wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik troszkę wiary w maleństwo;) trzymam kciuki za transfer &&&&&:tak: Mi został ostatni zarodek 3BC także...:)
Kasik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-D:-D:rofl2:

jeżeli kogoś pominęłam a ma transfer to przepraszam i również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D:-D

KasiaMakaronik mój blastuś dwójeczka właśnie kopie mnie w brzuszku więc nie trać wiary w swojego :tak:
Magda gratuluję wyników - marzenie :-)
Milena mogą być dwa ale niekoniecznie, może kolejna beta i wielkość przyrostu coś więcej podpowie :-)

Dziewczyny - kciuki za dzisiejsze transfery &&& :tak:

reklama
Do góry