reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
kasik81 powiedz mi u kogo jesteś w Gamecie? i w ogóle duzy tam ruch maja?:) mam jeszcze jeden zarodek jak się nie uda to drugie podejście chce mieć w Gamecie, tam się kiedyś leczyłam :)

Enni ja jestem w Gamecie w Rzgowie u Michała R. (jeden z właścicieli pewnie wiesz kto), podobno bardzo dobry. Ruch duży jak byłam na wizycie kwalifikacyjnej to wszystkie pary, które były u niego były na kwalifikacji. Myślałam wcześniej o Salve ale tak mnie doktor tam wkurzył, że więcej tam się nie pojawię.

kasik81 wiem o kogo chodzi :) Ja leczyłam się u seniora rodu ;-)ale później przeniosłam się do poznania i iui miałam na NFZ także troszkę kasy zaoszczędziłam, a że akurat rozpoczął się program rządowego IVF to już tam zostałam:) Też muślałam o Salve ale tam jakies dziwne zasady mają. Jak dzwoniłam się pytac o 2 podejście z rządówki to powiedzieli że najpierw muszę odbyć płatna wizytę :szok: także troszkę to dziwne...

Ja juz po punkcji - 4 komorki.
Dziwi mnie ze mam brac tylko progesteron ( w zastrzykach) i nic wiecej nawet antybiotyku:>
Lekarz stwierdzil ze mala puncja to lepiej bedzie bez antybiotyku.
Jutro oczukuje na tel. Z kliniki i info o moich zaplodnilnych komoreczkach :)

Enni cos naciągają w tej klinice nic nie bedziesz musiała płacić za wizyte przed drugim podejściem jeżeli sie przenosisz!!! Przechodziłam zmianę kliniki wiec troszke wiem . Skladas pismo w swojej syrej klinice z rezygnacja i te wpisujesz jaką nową wybierasz i oni wyulają to do MZ i czekasz na odp. Generalnie 2-4 tygodni
Jazzabel to kciuki za seksik na szkiełku, co kliniki inlekarz to inne zalecenia, to twoje pierwsze podejście zapewne wiec lekar nic
Innego nie zlecił, a kwas foliowy bierz , to zawsE i wszędzie :)

Ostatnia edycja:
No zadzwonili nareszcie i tak: pobrano 7 kumulusów, z czego było 5 komórek (1 pusta, 2 dojrzałe, 2 mocno niedojrzałe), 2 się zapłodniły i dzisiaj czyli w 3-ciej dobie jedna jest klasy 8A a druga 8B. Jutro jeszcze zadzwonią czy dalej wszystko ok i transfer na srodę na godzinę 14:00 :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry