reklama
Ja za leki do transferu nie miałam refundacjiDziewczyny, a w projekcie rządowym leki są z refundacją? Ile kosztuje teraz fiolka Menopuru? Mam przepisane 3 opakowania (a mam 300j na dawkę)
Właśnie po swój ruszam 40km bo nigdzie bliżej nie jest na już dostępny.
amusedxxx
Fanka BB :)
zerknij w pierwszym poście jest link z cenami i tak, w programie leki do stymulacji są z refundacjaDziewczyny, a w projekcie rządowym leki są z refundacją? Ile kosztuje teraz fiolka Menopuru? Mam przepisane 3 opakowania (a mam 300j na dawkę)
Właśnie po swój ruszam 40km bo nigdzie bliżej nie jest na już dostępny.
Dzwoniłam do kliniki. Do poniedziałku mam dostać odp czy spełniam warunki refundacji (wiek i coś tam jeszcze)zerknij w pierwszym poście jest link z cenami i tak, w programie leki do stymulacji są z refundacja
amusedxxx
Jeśli korzystasz z programu rządowego to leki masz refundowane, nie ma żadnych dodatkowych warunków od 1.07.Dzwoniłam do kliniki. Do poniedziałku mam dostać odp czy spełniam warunki refundacji (wiek i coś tam jeszcze)
Wystawili Ci receptę 100% na menopur?
Załączniki
raisonnablement
O ja też dzisiaj zaczęłam, ale gonal f oraz mensinormZgodnie z planem, zaczynamy dziś stymulację Menopurem
amusedxxx
Gonal jest super wygodny w obsłudze trzymam kciuki za Wasze kurnikiO ja też dzisiaj zaczęłam, ale gonal f oraz mensinorm
Tak. 680zl za fiolkę zapłaciłam....Jeśli korzystasz z programu rządowego to leki masz refundowane, nie ma żadnych dodatkowych warunków od 1.07.
Wystawili Ci receptę 100% na menopur?
To jedziemy łeb w łebO ja też dzisiaj zaczęłam, ale gonal f oraz mensinorm
reklama
A mam pół fiołki na jedną dawkę .... To jest prawie 2tys do kolejnej wizyty ... Jak tam dalej pójdzie to nie będzie mnie stać żeby dojechać do kliniki na punkcję .....Tak. 680zl za fiolkę zapłaciłam....
A babeczka w klinice na początku mówiła że leki są refundowane i będą kosztować ok 1000zl a tu masz... Muszę napisać @ do MZ