reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, a w projekcie rządowym leki są z refundacją? Ile kosztuje teraz fiolka Menopuru? Mam przepisane 3 opakowania (a mam 300j na dawkę)
Właśnie po swój ruszam 40km bo nigdzie bliżej nie jest na już dostępny.

reklama
Dziewczyny, a w projekcie rządowym leki są z refundacją? Ile kosztuje teraz fiolka Menopuru? Mam przepisane 3 opakowania (a mam 300j na dawkę)
Właśnie po swój ruszam 40km bo nigdzie bliżej nie jest na już dostępny.
zerknij w pierwszym poście jest link z cenami ;) i tak, w programie leki do stymulacji są z refundacja

Dzwoniłam do kliniki. Do poniedziałku mam dostać odp czy spełniam warunki refundacji (wiek i coś tam jeszcze)
Jeśli korzystasz z programu rządowego to leki masz refundowane, nie ma żadnych dodatkowych warunków od 1.07.
Wystawili Ci receptę 100% na menopur?

Załączniki

• IMG_8666.jpeg
    IMG_8666.jpeg
    86,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Tak. 680zl za fiolkę zapłaciłam....
A mam pół fiołki na jedną dawkę .... To jest prawie 2tys do kolejnej wizyty ... Jak tam dalej pójdzie to nie będzie mnie stać żeby dojechać do kliniki na punkcję .....
A babeczka w klinice na początku mówiła że leki są refundowane i będą kosztować ok 1000zl a tu masz... Muszę napisać @ do MZ

Do góry