reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna to Ty masz sezonowo-okresowe mdłości :-D może znowu miną - oby do 12tc bo wtedy jest szansa że nie wrócą ;-)
Metraż mam niewiele większy - to prawda że trzeba kombinować ale dobrze że się w ogóle da - w kawalerce byśmy nie poszalały :-D
Syllkaa piękny przyrost - książkowy :-) albo to meega leniuszek był albo podzielił się na 2 a przerwał 1 co by tłumaczyło tak słaby wcześniejszy przyrost. Trzymam w takim razie kciuki do wizyty :tak:teraz musi być już dobrze.

reklama
Genna, to też kombinujesz z remontem ;)
Z siostrą się smialysmy ostatnio że kiedyś to ludzie po 4 czy 5 dzieci mieli na dwuch pokojach i było dobrze. A teraz każdy swoją sypialnię najlepiej żeby miał i salon duży ;)
Odpoczywam sobie, na podwórzu jest przyjemnie dzisiaj w cieniu więc sobie siedzę. A jutro na urodziny do koleżanki idę więc muszę być w formie ;) babski wieczor wesoły a do tego dużo jedzenia i to konsultowanego ze mną żebym miała co jeść hahaha :)
Infinity, dokładnie, studnie bez dna. Szkoda że nie możesz ale może na następne w sierpniu się uda ;)?

Sylka, gratuluję wzrostu bety:) Dobrze, że nie czekałaś dłużej, tak trochę się uspokoiłaś, że wszystko jest ok:)
Agawa, śliczne masz zdjęcie swojego malucha:)

dziewczyny a u mnie chyba znowu nici. Gdyby nie leki, dostałabym @, bo tak mnie brzuch boli, że nospa nie daje rady. Także w niedzielę pójdę na betę, ale to tylko formalność:-(

Naprawdę dobrze, że nie czekałam do przyszłego tygodnia bo bym się martwiła, teraz jestem spokojniejsza, poczekam już teraz do czwartku chyba na wizytę. Mam nadzieję, że już teraz będzie bez większych zmartwień :)

Magda to prawda że oczekiwania teraz mamy inne - kiedyś standardem były 2 pokoje i rodzice spali zazwyczaj w 'dużym' a drugi był dla dzieci. Teraz sypialnia wydaje się niezbędna ;-) Z chęcią się z Wami spotkam w sierpniu, jak tylko nie wypadnie w urlop mojego m bo wtedy pewnie będziemy większość czasu poza domem, zobaczymy :tak:

Anulla bóle jak na @ naprawdę mogą oznaczać wszystko, również ciążę. Wiem że trudno w to uwierzyć ale ja przed betą jak i po niej też miałam bóle podbrzusza, Nospa mi pomagała ale nie w 100%. Ja trzymam nadal kciuki :tak:
Syllkaa będzie dobrze, musi być! :-)

Syllkaa dobrze, że nas posłuchałaś i poszłać na betę, w przeciwnym razie martwiłabyś się aż do wizyty. A tak masz czarno na białym, że beta ładnie przyrosła i tak jak piszą dziewczyny albo leniuszek albo były 2 i został jednej a może po prostu taki Twój urok. Teraz już musi być dobrze :tak::-)

Odebrałam posiew moczu i się okazuje, że nic nie wyhodowali bo jest ok, tak więc nie wiem skąd były poprzednio liczne bakterie w moczu. Może jakieś niegroźne skoro się nic nie wyhodowało. Zbytnio się na tym nie znam ale to chyba dobrze :confused:

Genna i Magda a ja mam metrów aż za dużo, 3 sypialnie, 2 salony, garderobe, antresolę i co? Dziecka brak :-(Wolałabym się cisnąć w 2 pokoikach ale z dzieckiem:zawstydzona/y:

reklama
Mam informacje. Zapłodniło się 5 komórek. Ładnie rokuja. Więcej nie wiem nic bo jakoś przez ten telefon Zgupialam :) jutro jak chce to mam zadzwonić. transfer w poniedziałek. Teraz mam stresa skoro już jedna odpadła :/

Do góry