reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny dwa dni Was nie czytałam i tyle już naskrobałyście :-). Teraz biorę się za czytanie. PS. Zdycham przy takiej pogodzie.

reklama
Magda dokładnie wykończy nas pogoda. Wiedziałam ze bóle w podbrzuszu bedą ale niektóre są tragiczne, tez boli cie podbrzusze, okolice jajników ? Bi ten ból krzyża , myslalam ze jak siemma juz brzuch i go sie targa ze sobą to Boli ale na początku? Zaczęłam szukać w necie cos na ten temat ale szybko przestałam jak przeczytałam ze to może byc symptom poronienia :/
w pierszym trymestrze mnie wszystko bolało (podbrzusze, jajniki, kręgosłup ..)
..w drugim już mniej :) ale za to zaczęły sie skurcze BH

dziewczyny nie wiem jak funkcjonujecie w ten upał, tak mnie głowa boli, że chyba zaraz pęknie:( Byłam się przejść, wróciłam przed najgorszym upałem i myślałam, że jak mnie przewieje, to ból głowy przejdzie:-D. Ach to niskie ciśnienie:(
Genna, współczuję mdłości i jednocześnie zazdroszczę:-D Na pewno obcy ma się dobrze i rośnie jak trzeba:)

Anulla, jest okropnie gorąco... nie da się funkcjonować. Jak dobrze że nie muszę nigdzie jechać dzisiaj bo nie dałabym rady. Nie mam siły z łóżka wstać.
U mnie w cieniu o 10 było 31 stopni...

dziewczyny nad moją rodziną chyba jest jakieś złe fatum :( w sobotę urodził się mój chrześniak dzisiaj okazało się że nie dość że ma wysoką żółtaczkę jakąś bakterię to prawdopodobnie ma jedną nerkę :( mało tego na początku ta ciąża była bliżniacza :/ nie mam już sił do płaczu a za niedługo potrzebuję dużo spokoju !

reklama
u mnie po północnej stronie na 2 piętrze jest 32 stopnie. Wolę nie myśleć ile jest w słońcu. Dobrze, że nie jestem w pracy, bo bym miała ponad 30 stopni w pokoju. Masakra jakaś. Tylko wygrzewać się na plaży nad morzem:-D

Agulla,
współczuję. Dzieci mają często żółtaczkę. Mam nadzieję, że mimo przeciwności maluch zdrowy wyjdzie ze szpitala i będzie rozwijał się prawidłowo. Trzymajcie się, musicie być silne dla maluszka. Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Do góry