reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny tak się zastanawiam jak to jest z ochroną przed zwolnieniem kobiety w ciązy skoro mam umowę na czas nieokreślony. Planuję po wizycie 17,07 powiedzieć w pracy, że jestem w ciąży i myślę że ze względu na to że tak długo staraliśmy się o dzieciątko to chcę iść jak najszybciej na L4. Czy jest coś takiego, że np nie mogę iść na zwolnienie szybciej niż przed 6tyg ciąży?

reklama
jeśli tak jest to byłoby super, bo bałam się że ja powiem w pracy załóżmy 18,07, że jestem w ciązy a na zwolnienie pójde od 28,07 a szef by mi wreczył w tym czasie wypowiedzenie. nie chce zostawić nikogo w pracy zanim nie uporządkuje i nie poprzekazuje kilku tematów ale też boję się o "Kropka", bo mam taką pracę że nieraz trzeba coś dźwignąc i pracuję po 10godzin

Montana super widok prawda? Takie malutkie to jeszcze a tyle szczęścia :) gratuluje mamuśka :)

Ewelina a ty to juz masz kawałek człowieczka ;) 3cm bosko :) smerfeta chyba rzeczywiście zwinięty w kłebuszek:)

Milena nie jestem przewodnikiem , organizowałam tą wycieczkę i byłam koordynatorem wycieczki a ze to osoby niepełnosprawne to jak z dziećmi czasami, przewodniczkę mieliśmy po Karlskronie, ja troszke znam to miasteczko , pierwszy raz bylam tam 12 lat temu ;) wiec wiem gdzie co jest :)
Co do opalania to ja byłabym ostrożna, nie wiadomo jak organizm zareaguje na słońce po takich lekach, jakies uczulenie ci wyjdzie czy cos i bedzie problem

Kasik kochanie wszystkiego naj z okazji 18 urodzin :) żebyś zawsze taka piękna i uśmiechnięta była :)

Magda możesz wpisać mnie w kalendarz , 30 lipca kolejne spotkanie z obcym ;)

Ostatnia edycja:
Dopisalam dziewczynki ;)

LIPIEC :

06.07.2014 Milena podglądanko
07.07.2014 Magda badania prenatalne
07.07.2014 Agulla wizyta przed stymulacją
07.07.2014 KasiaMakaronik wizyta po wysokiej becie
07.07.2014 mmm podglądanko
08.07.2014 Magda wizyta w klinice
08.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 Smerfeta wizyta
09.07.2014 ? Milenia punkcja
10.07.2014 Hania wizyta
10.07.2014 Agaawa wizyta serduszkowa
11.07.2014 Anuszka wizyta
11.07.2014 Kotuska wizyta
13.07.2014 Anulla wysoka beta
17.07.2014 Syllkaa wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
21.07.2014 Magda wizyta
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

Ostatnia edycja:
Medalikara magnez nawet wskazany dla Teodora, ja bior taki dla kobiet w ciąży , chela-mag b6 , wskazany jest magnez dla nas wie biegnij do naszego ulubionego sklepu :) apteki
A Luteina -tak duże opakowanie a 2 małe listki tabletek w środku, instrukcja oraz aplikator i zmieściło sie tam 5 opanować , do tego w magicznym woreczku jeszcze 4 tak samo duże opakowania clexane , 3xdupek, estrofem, kubeczki na siku :) juz kupiłam w zanadrzu :) żel do higieny intymnej.... uwaga .... Dla kobiet w ciąży , nadal cieżko mi przechodzi przez gardło
Miłego dzionka dziewuszki :)

U was też taka boska pogoda dzisiaj? U mnie już 26 stopni ;) normalnie spragniona jestem ciepła i słońca :) Po południu grill mam nadzieję że pogoda się utrzyma...

reklama
Do góry