reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik o 5 wstajesz? O matko dla mnie to srodek nocy a w soboty zawsze sobie pozwalam dluzej pospac jak nie mam powazniejszych obowiazkow. Jutro co prawda imprezka urodzinowa bo przyznam sie niesmialo, ze jutro a wlasciwie za troche ponad 30 minut koncze 38 lat i nick bede miala juz 2 lata przeterminowany ;)

Kasik36
nic nie szkodzi że się przeterminuje
zawsze można skłamać a poza tym napewno czujesz się na mniej
ja jak mam czasem na 5 do pracy to wstaje przed 4 ;-)

Cześć dziewczyny. Dopiero nadrobiłam.
Genna ty jesteś przewodniczka? Dwa lata temu byłam na wycieczce w Karlskronie :)
Smerfeta Gratuluję udanej histero bo jeszcze nie zdążyłam. Ja plamilam jakos 2 dni
AniaM81 zazdroszczę pozytywnie chlopaczkow
Medalikara dzięki za odpowiedź z 2lipca :p
Heiza to poprostu nie dopuszczalne co cie spotkało. Nigdy nie zrozumiem tego państwa i służby zdrowia. Cisna mi się na usta nie cenzuralne słowa wiec zamilkne.
Sylkaa no Gratuluję mamy babyboom :)
Anula trzymam kciuki.
Montana no to super 6 tydzień :) tez chce :)
Przepraszam jak kogoś ominęłam

Co do mojej wizyty. 10-11 pecherzykow endi chyba 8. Następne podgladanie w niedziele. Moj dr jeszcze dziś był ale idzie na urlop. Powiedział że oddaje mnie w dobre ręce.
Co do leków zaplacilam jak pisali za 2×cetroide i menopur 600 j około 350 zl. Tyle że w moim przypadku jest to juz liczone jako pelny pierwszy refudowany cykl. Mimo że w sobotę kupowałam w własnej kieszeni ale przecież następny transfer nie będzie mi potrzebny bo ten się uda :) :)
Mieszkam 20 km od Białegostoku w Supraślu. Nocleg nie najgorszy a w porównaniu z białym cena nie wyrywa z butów (30 zl doba) jest las, plaża i ogluszajaca ciszaaaa :) a to mi akurat dobrze zrobi :p.
Myślicie że mogę przed punkcja i transferem się trochę poopalać? Takie miejsce że az szkoda.

A matko się spisalam :/
Kasik36 sto lat sto lat....albo jak wolisz "uśmiechaj się do każdej chwili uśmiechaj się na dzień szczęśliwy nie czekaj. ...."

Ostatnia edycja:
LIPIEC :

06.07.2014 Milena podglądanko
07.07.2014 Magda badania prenatalne
07.07.2014 Agulla wizyta przed stymulacją
07.07.2014 KasiaMakaronik wizyta po wysokiej becie
07.07.2014 mmm podglądanko
08.07.2014 Magda wizyta w klinice
08.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 Smerfeta wizyta
09.07.2014 ? Milenia punkcja