Cześć dziewczyny. Dopiero nadrobiłam.
Genna ty jesteś przewodniczka? Dwa lata temu byłam na wycieczce w Karlskronie
Smerfeta Gratuluję udanej histero bo jeszcze nie zdążyłam. Ja plamilam jakos 2 dni
AniaM81 zazdroszczę pozytywnie chlopaczkow
Medalikara dzięki za odpowiedź z 2lipca
Heiza to poprostu nie dopuszczalne co cie spotkało. Nigdy nie zrozumiem tego państwa i służby zdrowia. Cisna mi się na usta nie cenzuralne słowa wiec zamilkne.
Sylkaa no Gratuluję mamy babyboom
Anula trzymam kciuki.
Montana no to super 6 tydzień
tez chce
Przepraszam jak kogoś ominęłam
Co do mojej wizyty. 10-11 pecherzykow endi chyba 8. Następne podgladanie w niedziele. Moj dr jeszcze dziś był ale idzie na urlop. Powiedział że oddaje mnie w dobre ręce.
Co do leków zaplacilam jak pisali za 2×cetroide i menopur 600 j około 350 zl. Tyle że w moim przypadku jest to juz liczone jako pelny pierwszy refudowany cykl. Mimo że w sobotę kupowałam w własnej kieszeni ale przecież następny transfer nie będzie mi potrzebny bo ten się uda
Mieszkam 20 km od Białegostoku w Supraślu. Nocleg nie najgorszy a w porównaniu z białym cena nie wyrywa z butów (30 zl doba) jest las, plaża i ogluszajaca ciszaaaa
a to mi akurat dobrze zrobi
.
Myślicie że mogę przed punkcja i transferem się trochę poopalać? Takie miejsce że az szkoda.
A matko się spisalam :/
Kasik36 sto lat sto lat....albo jak wolisz "uśmiechaj się do każdej chwili uśmiechaj się na dzień szczęśliwy nie czekaj. ...."