Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
smerfeta a dziękuję plaża piaszczysta hihihi słonko przebijało się przez chmurki, pare kropelek deszczyku, wystawa boska, najlepsza część i nie tylko w moim mniemaniu to o układzie rozrodczym były pokazane , płody (zarodki) już od 18 dnia, niesamowite to było, 7-8 tydzień a fasolka wygląda już jak człowieczek , nóżki , rączki , główka i te czarne kropeczki (oczka)............ pokazane były torbiele jajnikówGenna jak plaża? ;-) w razie co, wystawa human body przedłużona została do października więc masz jeszcze czas ;-)
Kochana ja miałam małą dawkę menopuru bo też 75 a gonalu 150smerfeta a dziękuję plaża piaszczysta hihihi słonko przebijało się przez chmurki, pare kropelek deszczyku, wystawa boska, najlepsza część i nie tylko w moim mniemaniu to o układzie rozrodczym były pokazane , płody (zarodki) już od 18 dnia, niesamowite to było, 7-8 tydzień a fasolka wygląda już jak człowieczek , nóżki , rączki , główka i te czarne kropeczki (oczka)............ pokazane były torbiele jajników
smerfeta przykro mi że beta do d... no ale plus taki że wpisali cie już na listę i nie poddajesz się!!!!
lawendowy , gizas, czekamy na wieści od was jak tam seksik na szkiełku?!?!?!?!
Blue a co tam z Tobą?
Ja teraz czekam na @ i w piątek zaczynam kłucie dziwi mnie mała dawka menopuru 75 no ale może właśnie na moje amh na początek taka mała
Umowiona na wizyty na przyszły tydzień już jestem wiec od środy do piątku stacjonuje w Gdańsku
Agudiapela ale ty miałaś 75 menopuru i 150 gonalu razem?Kochana ja miałam małą dawkę menopuru bo też 75 a gonalu 150