reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

wiem że ciąża bliźniacza to ciąża podwyższonego ryzyka i pewnie dlatego wskazane jest podanie jednej komórki, ja w każdym razie będę negocjować z lekarzem o ile będę miała tyle komórek
lawendowy a ty ile masz lat?

reklama
Witam się po powrocie z długiego weekendu.
Wypoczeta, pełna nadziei.
Ale powrót do pracy ciężki niestety.
Dużo dobrych wiesci widzę
:-D:-D:-D:-D:-D

Genna jak plaża? ;-) w razie co, wystawa human body przedłużona została do października więc masz jeszcze czas ;-)
smerfeta a dziękuję plaża piaszczysta :) hihihi słonko przebijało się przez chmurki, pare kropelek deszczyku, wystawa boska, najlepsza część i nie tylko w moim mniemaniu to o układzie rozrodczym :) były pokazane , płody (zarodki) już od 18 dnia, niesamowite to było, 7-8 tydzień a fasolka wygląda już jak człowieczek , nóżki , rączki , główka i te czarne kropeczki (oczka)............ pokazane były torbiele jajników:)
smerfeta przykro mi że beta do d... no ale plus taki że wpisali cie już na listę i nie poddajesz się!!!!
lawendowy , gizas, czekamy na wieści od was jak tam seksik na szkiełku?!?!?!?!
Blue a co tam z Tobą?
Ja teraz czekam na @ i w piątek zaczynam kłucie:) dziwi mnie mała dawka menopuru 75 no ale może właśnie na moje amh na początek taka mała:)
Umowiona na wizyty na przyszły tydzień już jestem wiec od środy do piątku stacjonuje w Gdańsku:)

Dziewczyny dziś stwierdzam że jestem głupa jak but :) Już łagodniej siebie określić nie mogę. albo mój gin taki jest. kazał mi zacząć brać antyki od 1 dc a w 2-3 dc zrobić fsh. Wiec jak wiecie popędziła nawet za wcześnie bo już 1dc a dziś odebrałam wynik. Mam 1,24 i w żadnej normie się nie mieszczę. Już mam łzy w oczach i pędzę czytać w necie co to jest fsh. i się okazało "rolą tego hormonu jest pobudzanie wzrostu i dojrzewania pęcherzyków Graffa" a "Poniżej normy: wartości poniżej normy mogą świadczyć o niedoczynności przysadki mózgowej, podwzgórza." I jak mogę mieć lepszy wynik skoro tabletki anty mają zahamować moje jajeczkowanie. I po co lekarz mnie wysyłał? Tylko niepotrzebnie straciłam 22zł i czas a wynik i tak jest niewiarygodny. No i mądry człowiek po szkodzie.

smerfeta a dziękuję plaża piaszczysta :) hihihi słonko przebijało się przez chmurki, pare kropelek deszczyku, wystawa boska, najlepsza część i nie tylko w moim mniemaniu to o układzie rozrodczym :) były pokazane , płody (zarodki) już od 18 dnia, niesamowite to było, 7-8 tydzień a fasolka wygląda już jak człowieczek , nóżki , rączki , główka i te czarne kropeczki (oczka)............ pokazane były torbiele jajników:)
smerfeta przykro mi że beta do d... no ale plus taki że wpisali cie już na listę i nie poddajesz się!!!!
lawendowy , gizas, czekamy na wieści od was jak tam seksik na szkiełku?!?!?!?!
Blue a co tam z Tobą?
Ja teraz czekam na @ i w piątek zaczynam kłucie:) dziwi mnie mała dawka menopuru 75 no ale może właśnie na moje amh na początek taka mała:)
Umowiona na wizyty na przyszły tydzień już jestem wiec od środy do piątku stacjonuje w Gdańsku:)
Kochana ja miałam małą dawkę menopuru bo też 75 a gonalu 150

reklama
Do góry