reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

wiem że ciąża bliźniacza to ciąża podwyższonego ryzyka i pewnie dlatego wskazane jest podanie jednej komórki, ja w każdym razie będę negocjować z lekarzem o ile będę miała tyle komórek
lawendowy a ty ile masz lat?

reklama
Witam się po powrocie z długiego weekendu.
Wypoczeta, pełna nadziei.
Ale powrót do pracy ciężki niestety.
Dużo dobrych wiesci widzę
:-D:-D:-D:-D:-D

Genna jak plaża? ;-) w razie co, wystawa human body przedłużona została do października więc masz jeszcze czas ;-)
smerfeta a dziękuję plaża piaszczysta :) hihihi słonko przebijało się przez chmurki, pare kropelek deszczyku, wystawa boska, najlepsza część i nie tylko w moim mniemaniu to o układzie rozrodczym :) były pokazane , płody (zarodki) już od 18 dnia, niesamowite to było, 7-8 tydzień a fasolka wygląda już jak człowieczek , nóżki , rączki , główka i te czarne kropeczki (oczka)............ pokazane były torbiele jajników:)
smerfeta przykro mi że beta do d... no ale plus taki że wpisali cie już na listę i nie poddajesz się!!!!
lawendowy , gizas, czekamy na wieści od was jak tam seksik na szkiełku?!?!?!?!
Blue a co tam z Tobą?
Ja teraz czekam na @ i w piątek zaczynam kłucie:) dziwi mnie mała dawka menopuru 75 no ale może właśnie na moje amh na początek taka mała:)
Umowiona na wizyty na przyszły tydzień już jestem wiec od środy do piątku stacjonuje w Gdańsku:)

Dziewczyny dziś stwierdzam że jestem głupa jak but :) Już łagodniej siebie określić nie mogę. albo mój gin taki jest. kazał mi zacząć brać antyki od 1 dc a w 2-3 dc zrobić fsh. Wiec jak wiecie popędziła nawet za wcześnie bo już 1dc a dziś odebrałam wynik. Mam 1,24 i w żadnej normie się nie mieszczę. Już mam łzy w oczach i pędzę czytać w necie co to jest fsh. i się okazało "rolą tego hormonu jest pobudzanie wzrostu i dojrzewania pęcherzyków Graffa" a "Poniżej normy: wartości poniżej normy mogą świadczyć o niedoczynności przysadki mózgowej, podwzgórza." I jak mogę mieć lepszy wynik skoro tabletki anty mają zahamować moje jajeczkowanie. I po co lekarz mnie wysyłał? Tylko niepotrzebnie straciłam 22zł i czas a wynik i tak jest niewiarygodny. No i mądry człowiek po szkodzie.

smerfeta a dziękuję plaża piaszczysta :) hihihi słonko przebijało się przez chmurki, pare kropelek deszczyku, wystawa boska, najlepsza część i nie tylko w moim mniemaniu to o układzie rozrodczym :) były pokazane , płody (zarodki) już od 18 dnia, niesamowite to było, 7-8 tydzień a fasolka wygląda już jak człowieczek , nóżki , rączki , główka i te czarne kropeczki (oczka)............ pokazane były torbiele jajników:)
smerfeta przykro mi że beta do d... no ale plus taki że wpisali cie już na listę i nie poddajesz się!!!!
lawendowy , gizas, czekamy na wieści od was jak tam seksik na szkiełku?!?!?!?!
Blue a co tam z Tobą?
Ja teraz czekam na @ i w piątek zaczynam kłucie:) dziwi mnie mała dawka menopuru 75 no ale może właśnie na moje amh na początek taka mała:)
Umowiona na wizyty na przyszły tydzień już jestem wiec od środy do piątku stacjonuje w Gdańsku:)
Kochana ja miałam małą dawkę menopuru bo też 75 a gonalu 150

reklama
Do góry