reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, jeszcze nie dziękuję za gratulacje. Boli mnie brzuch; gorzej jest na leżąco.. Ciągle latam i sprawdzam, czy nie krwawię - psychiczna jakaś jestem :)

Medalikara z moją betą to jest tak, że ja powtarzam tak późno betę dla swojego gina nie tego z kliniki. Prosił, żeby powtórzyć przed usg piątkowym. Mój "kliniczny" gin się wypiął, zatem muszę się dowiedzieć jak ma wyglądać sposób informowania o ciąży. Z tego co wiem betę się robi 2 razy, ale może to od kliniki zależy?

Nie wiecie czasem jak to jest z tym informowaniem realizatora?

reklama
Alternatywa gratki! Piekna beta!

a ja troszkę sie ogarnelam, dzisiaj mam lepszy dzien. W poniedziałek byłam na wizycie sprawdzającej czy wszystko ok. I jak zwykle usłyszałam " ale piekne endometrium, pecherzyk 24 mm - owulacja prosze sie rownież starać naturalnie" hehe.... Ale ja to juz tyle lat słyszę! Ale mimo wszystko postanowiliśmy tej szansy nie zmarnować, w końcu tak małe mamy szanse, ze wszystkie trzeba wykorzystywać i z mężem szalelismy wczoraj do woli:)) moze dlatego mam dzisiaj ciut lepszy humor?

Alternatywa beta baaaaaardzo ładna :)
Medalikara no bardzo podobnie jesteśmy :) rodzic będziemy razem :p
Ja rozmawiałam dzisiaj z ginem z kliniki i mam brać wszystko jak biorę nawet estrofem :) i mówił żebym wzięła skierowane na badania prenatalne od swojego gina , no chyba ze chce do nich przyjechać
Agawa bzykanko podobno czasem poprawia humor :) hihihihi

Hehe Genna! Nie podobno tylko napewno! Hihi... Ja tam mam teorie wypróbowaną na sobie - kobieta zaniedbana w tym względzie jest nie do zniesienia:))

Tak że względu na in vitro. Dr mi tłumaczył tak: najpierw jest badanie USG i krwi. A jak wyszło by coś nie tak to potem nakłucie pobranie wód i ich badanie. Ale z tego co zrozumiałam to nie trzeba na to się decydować.

reklama
Do góry