reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Medalikara robilam dzisiaj posiew bo wczoraj w ogolnym wyszly mi liczne bakterie. Niestety badania mikrobiologiczne jeszcze trwaja i przeslali mi tylko ogolne, znowu liczne bakterie :( Od wczoraj juz nic nie czuje przy oddawaniu moczu, tzn nawet zadnego dyskomfortu ale widocznie jeszcze cos jest nie tak skoro w badaniach wyszlo.
Siedze teraz w osrodku zdrowia na lampie na palec, to juz 4 sesja i zero poprawy :( Chyba po niedzieli bede musiala poszukac jakiegos reumatologa.

Smerfeta profesor podobno nie respektuje badan zrobionych gdzie indziej wiec nie mialas wyjscia.

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta profesor podobno nie respektuje badan zrobionych gdzie indziej wiec nie mialas wyjscia.

ooo dzięki za info...
Medalikara, Kasik dzięki. Moje obawy są dlatego, że na tych badaniach może się nie skończyć, może będzie potrzeba więcej. Obawiam się tych kosztów leków, badań, tego że auto ledwo zipie więc jak mam dojeżdżać? Może polski bus, ale tu też potrzeba więcej czasu a M ma już mało urlopu.. Sorki za te smęty... muszę sobie to wszystko poukładać i poszukać info o immuno dlatego każda Wasza info jest dla mnie cenna

Ewelina a te opary z gabinetu nie będą Ci szkodzić? Może zapytaj jakiegoś lekarza? chyba że wiesz, bo ja się nie znam na gabinetach kosmetycznych, nie bywam tam :happy:

Smerfeta mam nadzieje ze nr wdzięki was naciągnął na więcej badań !!!!! Gdyby u mnie wyszło cos nie tak w badaniach i nie dałoby sie tego zwykłymi tabletkami wypędzić to nie zdecydowałbym sie na żadne wlewy , średnio to pomaga czytałam a i czasem nawet pogarsza wyniki bo i cholernie drogie , cos słyszałam ze ok 6 tys . Wiec smerfetko teraz wypocznij przez ten miesiąc! masz
Nakaz nie myślenia o wynikach dopiero hak bedziesz w Łodzi to masz pozwolenie :)
Bernadka ja swojemu M dawałam koenzym i sam poczuł różnice, co prawda taką zewnętrzną- czuł sie jakby witalności mu przybyło :)
Medalikara jeżeli miałaś 3 dniowego to beta wyjdzie juz 10 dpt czyli u ciebie 6 czerwca , ja tak robiłam i powtarzałam 12 bo doktor chciał .

ewelina podziwiam, ja też miałam wielki plan pracować ale chyba po niecałych 2 tygodniach uświadomiłam sobie że nie dam rady - na każdy zapach mnie mdliło, non stop bolał mnie brzuch i plecy od siedzenia i nie byłam w stanie się podnieść o 6 rano ;-) A zapach lakieru do paznokci czy zmywacza do tej pory mnie drażni ...
Ale chyba mam trochę inną sytuację bo idąc na zwolnienie nic nie tracę :sorry:...

Gizas trzymam kciuki za Twoje maluchy :tak:

MAJ:

30.05.2014 Montana podglądanko

31.05.2014 GizaS transfer dwóch maluszków

CZERWIEC :

01.06.2014 Genna crio transfer
02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
03.06.2014 Infinity USG prenatalne
06-07.06.2014 Medalikara wysoka beta
09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
....06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka

infinity :) szefowa wlasnie do mnie dzwonila i skomentowala ze wymyslam sobie bo nie mozliwe ze tak szybko mnie mdli a jak mdli to nie caly dzien przeciez ;/ a ja dzisiaj wyszlam wczesniej bo ledwo zylam . gdyby nie kaska to pewnie bym poszla dla swietego spokoju na L4. a tak musze zapasy zrobic. a ze brzuch mnie coraz mniej boli tylko jakies ciagniecie jak wstaje lub siadam to w pracy ok. mam wogole syndrom wicia gniazda chyba bo wymyslilam malowanie sypialni :D

Też mam plan pracować ale najgorsze jest właśnie wstawanie wcześnie rano... a jeszcze dojazd do pracy jednak muszę pokonać 25 km...
Ewelina, kiedy masz wizyte?

Ewelina, mi ten syndrom chyba przed punkcja się włączył ;) bo na drugi dzień po punkcji kończyłam malowanie sypialni bo przed nie zdążyłam :p

reklama
No własnie wstać rano się nie bardzo chce , a ja dojeżdżam do Warszawy mam 54 km. I własnie rozmawiałam z Dr M. i wizyta na 14 czerwca już się doczekać nie mogę a może już będzie słychać serducho <3

Ostatnia edycja:
Do góry