reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Magda_7891 gratuluje ale na zdj jest jeszcze w tle jakiś inny pęcherzyk? (czy tylko ja go widze ;-)
mi też się wydaje że są dwa :sorry2: ale ja sie nie znam za bardzo co to moze być...

Anuszka przecież betę możesz zrobić o każdej porze, nie trzeba być na czczo, szkoda, że nie zrobiłaś bo to dodatkowy stres dla Ciebie czekać kolejny dzień.
wiem że można o każdej porze ale wyniki i tak byłyby jutro po 12 (w klinice) więc wolałam juz jutro rano zrobic żeby był "świeższy" materiał i wyższy wynik ;-)

Ania, anuszka, tak w tle jest "coś" ;) nie wiem jak i czemu widać go na fotce ale to jajnik. Chyba pod jakimś dziwnym kontem fotka pstryknięta.

Magda ja też pomyślałam o drugim pęcherzyku ale jak doktor nic nie powiedział to myślę że się mylimy :-) Na fotkach z USG często coś dziwnego widać i w sumie tylko lekarz na żywo podczas usg jest w stanie ocenić wszystko prawidłowo ...

Wrzucam obiecaną fotkę, już widać coraz więcej :sorry2:
Obraz 003.jpg

Załączniki

• Obraz 003.jpg
    Obraz 003.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry