reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hejka!
Gizas czyli opinia lekarza jest taka że można startować ze stymulką? Trzymam wtedy kciuki by wszystko potoczyło się super a ten wredny PRG niech nie rośnie wtedy kiedy nie trzeba ;-)
Mimozama po prostu nóż się w kieszeni otwiera.. aż się w głowie nie mieści że tak można potraktować pacjenta :wściekła/y:Moim zdaniem oni też ponoszą winę za tą pomyłkę i powinni choć ciut poczuwać się do winy a Ci na dodatek potraktowali Cię delikatnie mówiąc po chamsku :-(

Agaawa cieszę się, że jednak nie rezygnujesz. Prawniczo nic nie doradzę... Jedynie co mogę podsunąć to aby działać dwutorowo, tzn zawnioskować o dokumentacje w klinice i napisać do MZ bądź do Rzecznika Praw Pacjenta z zapytaniem o kwestie prawne. Trzymam kciuki by klinika szybko wydała papiery i byś mogła zacząć działać. A póki co działaj suplementami :tak:

Kasik męża i tak dźwigam ale mam go raczej "na głowie" bo wiadomo jak faceci marudzą przy byle uszczerbku na zdrowiu ;-)

reklama
Smerfeta, no nie poddaje sie całkiem. Oczywiście nadzieje mam strasznie małe, ale cóż - bedziemy próbować, do 45-tki jeszcze troche czasu zostało.

Po długich burzliwych wymianach myśli z moim mężem doszłam do wniosku, ze zanim wystosujmy pismo oficjalne do kliniki, to jutro najpierw zadzwonię do doktorka " na głupa" ze chce poznać szczegóły rozwoju komorek i z krótkim zapytaniem - kiedy mogę przyjechać po kopie protokołu od embriologa. Zobaczymy jak zareaguje. Jesli zareaguje negatywnie, to pójdziemy w pisma z paragrafami. Ale mam nadzieje, ze jak mu powiem, ze jesli nie bedzie współpracował, to straci pieniądze, bo przeniosę sie do innej kliniki, to powinien mi wydać dokumentacje.

Ale i tak - niesmak, ze dzisiaj nie zadzwonił jest ogromny.

ato ich akurat jakoś ze tak powiem "rybka" ze się pacentki przenoszą...
podchodza do tego tak-ze przyjdą następne.
ja byłam przecież prywatnie..tez mieli to w d...

zobaczymy jak sie potoczy sytuacja..moze poprzez program beda bardziej"skorzy do współpracy...

Dziewczyny, sory ze tak marudzę, ale napiszcie mi pls jeszcze jaki suplement dhea bierzecie? Jakiś link moze? Nazwa? Bo duzo tego w necie, a u mnie w aptece nie ma i udają głupa. I jakie dawki tego dhea?

Agaawa też myślę że nie ma co "straszyć" odejściem bo mają tyle pacjentek że ich to może gilać, ale normalnie pogadać zawsze warto, zobaczymy jak to się potoczy, a nóż nie będzie problemu z papierami. Ja brałam DHEA firmy Eliot i taką firmę zalecał dr Kasik, no i też mój DHEA Eljot, 25 mg, tabletki powlekane, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie Koenzym brałam firmy Walmark Koenzym Q10, kapsułki, 30 mg, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie bo nie ma w sobie dodatku witamin B których duże dawki biorę w Prewenit intensiv

Blue meeega mocne kciuki jutro za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agaawa ja tak jak napisala Smerfeta bralam DHEA Eljot, moj doktorek go polecal lub biosteton. Pierwotnie kupilam te ktore wstawila Blue ale doktorek nie polecal. Dawke zalecal 50 mg dziennie ale ja sama zwiekszylam do 75.

MAJ:
19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
19.05.2014 Anuszka crio transfer

20.05.2014 AniaM spotkanie z maluszkami (może będzie wiadomo kto tam jest)
21.05.2014 GizaS podglądanko
22.05.2014 Bibi wizyta pęcherzykowa
26.05.2014 Genna wizyta przygotowanie do crio
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa

CZERWIEC :

13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

reklama
Do góry