Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Linoone ja mam mutsy nexoMój też w łóżeczku tylko śpi, ale jak się obudzi to od razu wstaje. Parę razy się przewrócił i uderzył, ale i tak wyżej niż jest ochraniacz, więc dla mnie to zbędny zakup a mam go tylko dlatego, że wg mnie z ochraniaczem jest przytulniej w łóżeczku
Czy któraś z was ma/miała easywalkera buggy xs? Albo mutsy nexo? Bo się zastanawiam nad tymi dwoma. 6 kilowy easywalker kusi mnie bardzo
I jak, kupiłabyś jeszcze raz? Szukam czegoś co złożę jedną ręką i jedną ręką włoże do bagażnika.Linoone ja mam mutsy nexo
Też jestem posiadaczką wózka Anex Baby, model Sport i jestem równie zachwycona! Komfortowy, porządnie wykonany, lekki, ze świetną amortyzacją, spacery po piachu i błocie nam niestraszne!Co do wózka to ja mam z anex i jestem z niego bardzo zadowolona. Fajny, zgrabny, dobrze się prowadzi a co ważniejsze wygodny i bezpieczny dla maluszka