reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Agniesiam super zabawka
Ja planuję chodzik, albo krzesełko dla Majki.
Dla męża mam już perfumy, dla młodego kupiłam taką fajną lampkę która się rozkłada na 3 jakby świece led. On uwielbia takie pierdoły. Dla starszego syna szukam, chciał takie małe drzewko z lampkami led/kulkami, ja takie mam ze 3 lata i nie umiem takiego samego znaleźć.

Helpunku, mam puzzle piankowe ze smyka , uzywam ich pod moja mate żeby była dodatkowa izolacja i żeby łepek był cały [emoji5] ale moja panna wyrasta z nich bo to raptem w sumie 90x90. Zamówiłam 3 komplety w jakims sklepie ogromniastych puzzli 60x60 białe i różowe oiękne ale smród mnie powalił jak tylko rozpakowałam - a niby pianka eva. Macie coś do polecenia, bezwonnego? Bo te to od razi zwracam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha kupiłam 68. Kuba jest chudy, wirc moze dlatego teoche za duża.
Jest lekka, plecy podszyte polarem, rękawy nie. Fajna ejst :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith za dużo wolnej przestrzeni masz w domu :p
Ja kupiłam skip hop i jest ogromna i tylko częściowo rozlozylam w sypialni. Swoje kosztuje ale nie śmierdzi. A mata edukacyjna aktualnie towarzyszy nam wszędzie.. Sypialnia, pokój Blanki, łazienka w wyjątkowych sytuacjach jak zaśpie rano i idę się kąpać

Dla laseczek które kupują pieluchomajtki, pod jutra promka w auchanie
1512571639-2247248a30e62896-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesli ktoras juz zaopatruje sie w Gerberki to w rossmanie 3+ 1 gratis ja wczoraj male zapasy zrobilam.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry