reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja patrzę jak Emol na dolną granicę większego rozmiaru. My się przymierzałyśmy do 4 ale jednak jeszcze za duże choć młoda ma już 7 kg na 100 %

Kuszą mnie te pantsy pampersa zeby przetestować, bo ja zawsze w połowie nocy wymieniam pampera. Jakoś mam wrażenie, że cała noc to jednak zbyt długo w jednej pieluszce...

Judith też mamy już takie kupy na koncie. Dziękuję za wynalezienie mydełka beckmana, bo ono radzi sobie nawet z kupą na spiochach po kilku daniach [emoji1]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti w kauflandzie teraz chyba najtaniej są poniżej 40pln to można spróbować. Ja nie wiem czy kupię teraz, na pewno na wiosnę czy lato są bardzo wygodne, jak dziecko ruchliwe. Nie odkleja się :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

My używamy 4 pampers od dawna, właśnie od kiedy zaczęła mi przesikiwac 3 w nocy, śpi w niej cała noc a rano jest full zapelniona ale pajac suchy. Moja waży 7400 ale wiecie ona z 1 sierpnia :D więc jest kloc jak porównuje wiekowo ze starszymi corkami to w jej wieku były kilogram lżejsze :D
A ja poplynelam na promo... A tu jeszcze święta przed nami :D
Szczerze to pantsy z kupa nie są fajne.... trzeba rozerwać boki a tak odpinam i jakoś lepiej to ogarnąć :)

Ja zalozylam na noc pantsa i dla mnie bez roznicy i tak musialam raz przebrac. Moze jak Szymek bedzie bardzoej ruchliwy to sie sprawdza.

Od dzis w biedronie zielone pampersy sa w promocji.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam pantsy dzisiaj w rossmanie za 39,99 / 60 szt pampersa. Używam okazjonalnie do intensywnych zabaw na macie bo mam wrażenie że są wygodniejsze do gibania się [emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monti my mieliśmy 7500 jak zmienialismy :) ale to też zależy co używacie bo marka marce nie równa. Jak w rozmanie robiłam ostatnio zakupy dzieciowr to dostałam w gratisie pantsy

Nie potrafię zdj.dodać.
Wyskakuje że plik za duży.
Również zastanawiam się nad przejściem do 4 pampersów bo 7kg już mamy.
Pieluchomajty pampers są fajne, bo wysoko na brzuszek i plecki wchodzą. Pewnie latem będziemy je nosić, jak się zacznie większa ruchliwość.
W rossmanie są chusteczki pampers w promo 6szt. 26zł.

Emol my tylko na pampersach lecimy. Nje uczulaja, dobrze sie trzymają więc nie kombinuje.

Ja myślę, że pansty będą na porządku dziennym jak mój szogun zacznie się ruszać [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia fajna. Mój Artur miał kamizelkę na jesień. Na początku na body z długim ubieralam, potem doszła cienka bluza, a następnie zamiana bluzy na grubszą. Jak było 12 stopni i jechaliśmy samochodem to często tak ubieramy.

reklama
20171021_002304-1.jpg
20170902_180609-1.jpg
Kasia, używam różnych rzeczy, ale podsyłam ci zdj tych, które są kupione u Was. Szampon najlepszy z tych które mam.

Załączniki

• 20171021_002304-1.jpg
    20171021_002304-1.jpg
    636,7 KB · Wyświetleń: 82
  • 20170902_180609-1.jpg
    20170902_180609-1.jpg
    576,6 KB · Wyświetleń: 82
Do góry