reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Kupiłam dady w promo, no i wzięłam już 4, bo 3 jeszcze trochę mam, a kluseczka już te 3 ma przyciasne. Wiecie, jednak duża różnica jest w wielkości 3 , a 4... Tyle, że 4 wydają mi się delikatniejsze. Założyłam Majci na noc na próbę, zobaczymy.
20171127_205934.jpg

Załączniki

• 20171127_205934.jpg
    20171127_205934.jpg
    795,7 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Emol fajny. A jakie są rękawy wąskie czytroszkę szersze? Bo w większości te rękawki są wąskie i mam problem tą moją upartą damę w to wpakować.

Dada 4 moim zdanie lepiej wchłonęła, może dlatego że większa pojemność? Ale ta wydaje mi się delikatniejsza 4 niż3.

Aha ostatniasztuke wzięłam w Wars i sawie z żadnego innego rozmiaru z tego modelu nie bylo. Wzięłam 74 i później wyśle foto, na razie na Artura trochę za duże.
Nie wiem czy gdzieś znajdziesz :(

Aniek są szersze.

reklama
Aha ja mam rozmiar 68 i na moją jest jeszcze za duży. Raz jej ubrałam ale topiła się w nim a teraz nosi rozm 68 i 62/68 z lidla jest na nią idealny. No z HM ma 62 - to tak dla poglądu. Ogólnie sam pajac jest szeroki. W necie też już nie ma? Można poczekać i znowu będzie bo jak ja go chciałam kupić to nie było rozmiaru, póżniej się pojawiły jeszcze to kupiłam, tak dokładają

Edit: suuper mata [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry