reklama
pumelova
Fanka BB :)
Dziewczyny to jest normalnie niemozliwe..
Czy jeśli w nocy (tylko w nocy) pampers jest przesikany bokiem dołem wszystkim, jakieś 5 razy to znaczy że mamy zmienic na większy rozmiar? Szlag mnie trafi bo co 2h jak ja biorę ona ma mokre spioszki:/ nie ważne czy dada czy pampers. W ciągu dnia nic takiego się nie dzieje. Tak już od tygodnia jest a ja nie nadążam z praniem kocykow.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czy jeśli w nocy (tylko w nocy) pampers jest przesikany bokiem dołem wszystkim, jakieś 5 razy to znaczy że mamy zmienic na większy rozmiar? Szlag mnie trafi bo co 2h jak ja biorę ona ma mokre spioszki:/ nie ważne czy dada czy pampers. W ciągu dnia nic takiego się nie dzieje. Tak już od tygodnia jest a ja nie nadążam z praniem kocykow.
Pumelova, my mielismy to samo, zostalismy na dadach 3, tylko na noc zakladamy pieluchomajtki pampers i sa super, ani razu nie przesikane. Oliwcia przesypia cala noc wiec w nocy nie przebieramy pieluszek.Dziewczyny to jest normalnie niemozliwe..
7-18 kgNo właśnie jakby jeszcze tata zapinal to rozumiem ale ja na pewno zapinam dobrze.. dziwne. A 4 są od jakiej wagi?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Haha my 7 kg to osiągniemy w lutym
Pola pieluchomajtki mówisz:> jak one wyglądają? W sensie opakowanie
Ale teraz mnie natchnelo że może ona ma je po prostu za luzne. W.nocy ma pajaca który jej nie obciska i jej leci a w dzień ma.body które trzymaja pampka w ryzach i jakoś nie przecieka nic.
Pola pieluchomajtki mówisz:> jak one wyglądają? W sensie opakowanie
Ale teraz mnie natchnelo że może ona ma je po prostu za luzne. W.nocy ma pajaca który jej nie obciska i jej leci a w dzień ma.body które trzymaja pampka w ryzach i jakoś nie przecieka nic.
Pumelova pampersy maja zielone opakowanie i chyba jest napisane pampers pants.
Sa tez dady.
Sprobuj moze troche mocniej zacisnac ten pampers. Wydaje mi sie ze 4 by byly duzo za duze jeszcze na Agatke
Sa tez dady.
Sprobuj moze troche mocniej zacisnac ten pampers. Wydaje mi sie ze 4 by byly duzo za duze jeszcze na Agatke
Karuzela
Pumelova u nas był podobny etap. Codziennie był jeden bok przesikany. Nie wiem dlaczego ale.minelo. może faktycznie spróbuj mocniej przypiąć bo 4 to raczej za duże będą na twoją drobinke.
Polecacie jakieś ksiazki/ strony o rozszerzaniu diety. Narazie mam książkę u malucha na talerzu ale szukam czegos.jeszcze.
Polecacie jakieś ksiazki/ strony o rozszerzaniu diety. Narazie mam książkę u malucha na talerzu ale szukam czegos.jeszcze.
reklama