reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny to jest normalnie niemozliwe..

Czy jeśli w nocy (tylko w nocy) pampers jest przesikany bokiem dołem wszystkim, jakieś 5 razy to znaczy że mamy zmienic na większy rozmiar? Szlag mnie trafi bo co 2h jak ja biorę ona ma mokre spioszki:/ nie ważne czy dada czy pampers. W ciągu dnia nic takiego się nie dzieje. Tak już od tygodnia jest a ja nie nadążam z praniem kocykow.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jakby jeszcze tata zapinal to rozumiem ale ja na pewno zapinam dobrze.. dziwne. A 4 są od jakiej wagi?

Dziewczyny to jest normalnie niemozliwe..

Czy jeśli w nocy (tylko w nocy) pampers jest przesikany bokiem dołem wszystkim, jakieś 5 razy to znaczy że mamy zmienic na większy rozmiar? Szlag mnie trafi bo co 2h jak ja biorę ona ma mokre spioszki:/ nie ważne czy dada czy pampers. W ciągu dnia nic takiego się nie dzieje. Tak już od tygodnia jest a ja nie nadążam z praniem kocykow.

Pumelova, my mielismy to samo, zostalismy na dadach 3, tylko na noc zakladamy pieluchomajtki pampers i sa super, ani razu nie przesikane. Oliwcia przesypia cala noc wiec w nocy nie przebieramy pieluszek.

Haha my 7 kg to osiągniemy w lutym:D

Pola pieluchomajtki mówisz:> jak one wyglądają? W sensie opakowanie

Ale teraz mnie natchnelo że może ona ma je po prostu za luzne. W.nocy ma pajaca który jej nie obciska i jej leci a w dzień ma.body które trzymaja pampka w ryzach i jakoś nie przecieka nic.

Pumelova pampersy maja zielone opakowanie i chyba jest napisane pampers pants.
Sa tez dady.

Sprobuj moze troche mocniej zacisnac ten pampers. Wydaje mi sie ze 4 by byly duzo za duze jeszcze na Agatke

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova u nas był podobny etap. Codziennie był jeden bok przesikany. Nie wiem dlaczego ale.minelo. może faktycznie spróbuj mocniej przypiąć bo 4 to raczej za duże będą na twoją drobinke.

Polecacie jakieś ksiazki/ strony o rozszerzaniu diety. Narazie mam książkę u malucha na talerzu ale szukam czegos.jeszcze.

reklama
Liluli zapinam na pewno dobrze ale teraz dam na noc body i spiochy.

Agatka w dzień mało je i krótko więc nadrabia w nocy;-)

Karuzela podbijam pytanie o rozszerzanie diety:)

Do góry