reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny to jest normalnie niemozliwe..

Czy jeśli w nocy (tylko w nocy) pampers jest przesikany bokiem dołem wszystkim, jakieś 5 razy to znaczy że mamy zmienic na większy rozmiar? Szlag mnie trafi bo co 2h jak ja biorę ona ma mokre spioszki:/ nie ważne czy dada czy pampers. W ciągu dnia nic takiego się nie dzieje. Tak już od tygodnia jest a ja nie nadążam z praniem kocykow.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jakby jeszcze tata zapinal to rozumiem ale ja na pewno zapinam dobrze.. dziwne. A 4 są od jakiej wagi?

Dziewczyny to jest normalnie niemozliwe..

Czy jeśli w nocy (tylko w nocy) pampers jest przesikany bokiem dołem wszystkim, jakieś 5 razy to znaczy że mamy zmienic na większy rozmiar? Szlag mnie trafi bo co 2h jak ja biorę ona ma mokre spioszki:/ nie ważne czy dada czy pampers. W ciągu dnia nic takiego się nie dzieje. Tak już od tygodnia jest a ja nie nadążam z praniem kocykow.

Pumelova, my mielismy to samo, zostalismy na dadach 3, tylko na noc zakladamy pieluchomajtki pampers i sa super, ani razu nie przesikane. Oliwcia przesypia cala noc wiec w nocy nie przebieramy pieluszek.

Haha my 7 kg to osiągniemy w lutym:D

Pola pieluchomajtki mówisz:> jak one wyglądają? W sensie opakowanie

Ale teraz mnie natchnelo że może ona ma je po prostu za luzne. W.nocy ma pajaca który jej nie obciska i jej leci a w dzień ma.body które trzymaja pampka w ryzach i jakoś nie przecieka nic.

Pumelova pampersy maja zielone opakowanie i chyba jest napisane pampers pants.
Sa tez dady.

Sprobuj moze troche mocniej zacisnac ten pampers. Wydaje mi sie ze 4 by byly duzo za duze jeszcze na Agatke

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova u nas był podobny etap. Codziennie był jeden bok przesikany. Nie wiem dlaczego ale.minelo. może faktycznie spróbuj mocniej przypiąć bo 4 to raczej za duże będą na twoją drobinke.

Polecacie jakieś ksiazki/ strony o rozszerzaniu diety. Narazie mam książkę u malucha na talerzu ale szukam czegos.jeszcze.

reklama
Liluli zapinam na pewno dobrze ale teraz dam na noc body i spiochy.

Agatka w dzień mało je i krótko więc nadrabia w nocy;-)

Karuzela podbijam pytanie o rozszerzanie diety:)

Do góry