reklama
etie
Zaciekawiona BB
Zuza, fajny słonik! Ja ostatnio kupiłam dinozaura z Chicco też właśnie takiego z metkami i w przystępnej cenie, a najlepsze jest to, że jest loteria na zabawki Chicco. Piszę o tym, bo wzięłam w niej udział i wygrałam 100zł Jeśli masz w planach zakupy świąteczne dla dzieci, to weź pod uwagę markowe zabawki Chicco. Zerknij na stronę tego producenta i zobacz jak wziąć udział w loterii.
Załączniki
Linoon, Judith jutro zrobię fote i pokażę wam tę bluzę. Jak dla mnie jest coś z nią nie tak... [emoji23][emoji41]Kylesa, bluza dla dwojga to tylko bluza. Tzn. dziecko wkładasz do chusty albo nosidła, a potem tę bluzę zakładasz na siebie i dziecko. Żeby było wam ciepło na spacerze [emoji6] Są jeszcze takie kurtki czy płaszczyki, ale pod spodem dziecko zawsze musi być w chuście. [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Misis a jaki masz kolor tego dpiworka? Cyknelabys tez fotke?Maziajka napisałam. Spodziewałam się gorszego tego spiworka i jestem naprawdę mile zaskoczona. Fakt kolor ciemniejszy i matowy. I chyba krótszy troszkę niż piszą, ale nie mierzylam.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Zastanawiam sie tez czy go nie brac, tylko nie wiem jaki kolor, pomozecie Dziewczyny?
Gongdolke mam w kolorze ciemnej fuksji:
Link do: graco evo grape - Szukaj w Google:
Zorlony? Granatowy? Sliwka? Maziajka Twoja sliwka by pasowala do mojego koloru gpndolki? Na zdjeciach zawsze inaczej wychodzi kolor.
Ostatnia edycja:
Pola wydaje mi sie zeby idealnie sliwka pasowala zawsze jakis inny kolirystyczny akcent no chyba ze chcesz miec taki sam jak wozek to wtedy roz chyba.Ale ja bym brala sliwke do takie wozka;-)
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mufka przyszła [emoji2]
Jesteśmy w pełni wyekwipowane na zimę [emoji16]
A to różowe moro to kocyk który uszyłam dla małej na zimę. W razie gdyby musiała się kamuflować w różowym lesie czy coś [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteśmy w pełni wyekwipowane na zimę [emoji16]
A to różowe moro to kocyk który uszyłam dla małej na zimę. W razie gdyby musiała się kamuflować w różowym lesie czy coś [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zuza tutaj zamawiałam Link do: Mufka Black Comb | pinkie.pl
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom