reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Emol ja właśnie z obawy przed takimi chłodnymi wakacjami kupiłam dzianinowy kocyk. Man też dwa kombinezony, jeden taki lekki futrzak a drugi już raczej lekko zimowy
images-1.jpg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• images-1.jpg
    images-1.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 447
reklama
Że w sensie coś typu balsam czy oliwka po kąpieli? Czy o jaki rodzaj kosmetyku chodzi? Ja mam z babydream na po kąpieli lotionów.

A ja nic :) jak bedzie potrzeba, to kupie. Mysle, ze płyn do kąpieli wystarczy. A jK nie, to olej kokosowy [emoji1305]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale śliczne te buciki wklejacie

Aim czy to Ty kupiłas monitor oddechu babysense?

Brakuje nam monitora oddechu, torby do wózka i laktatora. Nie mogę się zdecydować:-/

Chodzi mi o taką emulsję, którą się wlewa do kąpieli i później nie musisz jej już spłukiwać.

Karuzela - a o jakim laktatorze myślisz ?? Ręcznym czy elektrycznym ?

Mam możliwość odkupić od znajomej używany przez miesiąc Lovi elektryczny albo jeśli kupię nowy to myślałam o ręcznym avent.

Ja słyszałam o firmie Lovi same dobre opinie zarówno jeżeli chodzi o elektryczne jak i ręczne. Ja zakupiłam z tej firmy ręczny. Jedynie co mogę doradzić to jeżeli chodzi kupno używanego laktatora to można dokupić same nakładki na pierś, żeby miała takie swoje, nieużywane :)

Ola tez Lubie ten kokosowy ale nie każdy maluch zaakceptuje :)

Karuzela, ja mam ten monitor. Ostatnio pisalysmy o tym. Porównując do Angela jest lepszy ale to dopiero wyjdzie w trakcie użytkowania..

Jeśli chodzi o spiworki pajacowe, to dobrse kupić np z The north face czy polarn o pyret, cienkie a działające jak należy..

reklama
Nie, inny mam monitor (snuza hero)
Ja do oleju kokosowego nie jestem przekonana w sensie ja na sobie bardzo nie lubię więc dziecku swojemu też bym nie dała :p zobaczymy czy i co ewentualnie mu podejdzie. Dla taniości na razie mam ten lotion babydream-jak będzie zły wtedy będę próbować co innego.

Do góry