reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Kasia 831 no jak dla mnie to głupota. Bo powinno się przebierać i jak coś jest zniszczone to po prostu wyrzucić. No ale cóż, nic nie zrobisz.

A ja mam pytanie dotyczące wózków i kocykow na jesień/zimę. Czy już kupilyscie juz coś? Czy czekacie z kupnem? Bo patrzę na tą pogodę i jak lipiec taki będzie to będę potrzebowalala jakis mały kocyk albo spiworek. Czy myślicie ze lepiej zestaw kocyk + poduszka czy spiworek na 85 cm?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Apropo materacy, dziewczynki! Czy mozecie mi polecic materac ale do lozeczka turystycznego? Kupowala ktoras z Was?
Warto kupic taki typowy skladany podrozny?
Buziaki[emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na jesień będę kupować bliżej jesieni. Na razie mam kocyk cienki i kocyk grubszy a jak się nawet po 2 tygodniach okaże że jesień przyjdzie w tym roku w sierpniu to poszukam i zamówię w ciągu kilku dni. Generalnie mam od tym względem rzeczy tylko na bieżąco.

Emol na allegro ostatnio znalazłam Panią, która sprzedaje zestawy w zależności na jaki sezon.Poszukam i dam linka

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde mialam napisac Aga88 sorki Pumelova .

Ty masz chyba drewaniane nie? A Aga pytala o turystyki tam w wiekszosci widzialam materace ale on sie do spania nie nadaja takiego regularnego jedynie sporadycznke.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka rozumiem tak myślałam że to nie do mnie :D

Ja kupiłam buciki na olx za 10zl z f&f bo potrzebowałam do sesji wczoraj[emoji16][emoji16][emoji16]
1497354975-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol, szczerze polecam Ci te dwa, mam sprawdzone i są fantastycznie funkcjonalne:

Lodger Bunker, polarowy ten podwójny.
Taki mam ale w zieleni:
6cee5069da340f475ee26446c5264d21.jpg

Na zimę za to 7 a.m w formie long ale do fotelika tez byłby Oki.
24976946_main_full.jpeg

On jest do chyba -40 stopni. Można bardziej lekko ubrać malucha. Mój duuzy wtedy 2,5 latek ostatnim razem wyglądał w nim tak:
IMG_20161207_153450.jpg

Załączniki

• 6cee5069da340f475ee26446c5264d21.jpg
    6cee5069da340f475ee26446c5264d21.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 474
  • 24976946_main_full.jpeg
    24976946_main_full.jpeg
    22,6 KB · Wyświetleń: 481
  • IMG_20161207_153450.jpg
    IMG_20161207_153450.jpg
    442,5 KB · Wyświetleń: 474
Do góry