reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Maziajka świetne te butki [emoji7] jejku jak ja bym chciała mieć córeczkę [emoji56] Alex fajnie te cudeńka [emoji7]Jenny84 nie polecam używanych laktatorów. Moja przyjaciółka miała używany i mimo wyparzania złapała jakąś bakterie i miała duże problemy z karmieniem później ☹️ czasami lepiej wydać kilka dyszek więcej na nowy i mieć spokój. Ja miałam ręczni laktator z Chicco i byłam bardzo zadowolona, nie podrażniał piersi i sutków, był delikatny i prosty w obsłudze. Używałam go w sumie w weekendy jak jeździłam do szkoły, sporadycznie w tygodniu, ale jak dokupisz odrazu butelki do zestawu to można je bezpośrednio podłączyć pod laktator, wtedy mąż miał gotowe mleczko odrazu w butli :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zobaczcie to z allieexpress dalam za nie z przsylka 8zl! Dotarly w 2 tygodnoe sa cudne!!!!
1497279765-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Super!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny które mają materac Hevea, jaki model kupiłyście? I z jakim pokrowcem? Bo widzę że jest kilka do wyboru i nie wiem co najlepsze.. ;)

reklama
Bucików mam chyba z 50 par-nie kłamie, serio...od siostry mojego R tylko mi.miejsce zabierają... chętnie bym porozdawała ale nie mogę bo u.nich w rodzinie jest taka zasada że wszystko ma wrócić do właściciela... głupie...bo jak się zniszczy to co?mam odkupywac?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry