reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Ps dzis w rosmannie dostalam kocyk gratis nivea. Zakupilam puder do pupki nivea baby dla naszej Malenkiej oraz przy okazji mleczko ochraniajace przed sloncem 50 filtr dla starszaka.

reklama
Nie wiem czy rodzaj pasa ma znaczenue ale my mamy tu wręcz zalecenie id fizjo, głównie z piwodu pleców i jestvto pas jak hmmm szeroką mega guma rozciagliwa ale nie spina sztywno. Po poprzedniej cc tez miałam używać ale zdarzyło mi się sporadycznie.
Po 1 cc w pl również miałam zalecenie, męka straszna. Szybko odlozylam.

U nas kosmetyki jak zwykle z weledy na start. Mimo alergicznych dzieci, nigdy emolientow nie daje na start bo to szkodzi. Zresztą im mniej tym lepiej. Chusteczki te wodne :)

Emolienty na start szkodza ?? Oo to ja prosze o zglebienie tematu...:) myslalam ze wlasnie nalezy emolienty ?

Ika ja go wybralam biorąc pod uwagę przede wszystkim amortyzację bo mam blisko las. Ale tylko na podstawie opinii na necie. Oby się sprawdziła:D

Lilith zainwestowalam w waterwipes na start:) bo w domu to raczej tylko woda:) tłumacze mojemu mężowi jakie są zajebiste jaki mają skład a on mi 'hmm a jak będzie uczulona na grejpfruta?':D

Katja fajna ta dostawka ale droga masakrycznie :) tyle mi już szkoda

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emolienty przy atopowcach np.uzywasz. Nie powinno się od nich zaczynać. Na piczatku im mniej tym lepiej i sama woda wystarczy albo coś lekkiego. Dopiero jak się okazuje, że maluszek ma np.azs kuoujesz dobry preparat i działasz :)
Może coś eko? My używamy welede.
Dziewczyny tu przerabialy kosmetyki o prawidłowym i dobrym składzie.

Pumelova tez na start 5 pak kupiłam. My już mamy po synku wypróbowane. Do tego jeszcze inne, ang juz. W pl macie fajny wybór innych fajnych chusteczek z hippa czy rossmana :)

Katja. Dalej nie wysłali przez te nieszczęsne roletki do samochodu... ale powinni do wtorku max, ja wzięłam kolor legeng bo będzie nam pasował do bujaczka :-) właśnie ten model dream jest niewiele droższy, ale dużo fajniejszy niż ten wcześniejszy :-)

Lilith znalazłam jeszcze z fajnym składem właśnie jedne z rossmana i narazie więcej nie kupuje, zobaczę jak się sprawują:)

Katja. Dalej nie wysłali przez te nieszczęsne roletki do samochodu... ale powinni do wtorku max, ja wzięłam kolor legeng bo będzie nam pasował do bujaczka :-) właśnie ten model dream jest niewiele droższy, ale dużo fajniejszy niż ten wcześniejszy :-)
Tak tak tylko i wylacznie dream :) ja biore deliacy. Czekam czy ci przysla, bo cos kiepskie opinie ma ten sklepik i zastanawiam sie czy wziac ze smyk.com ale stowe drozszy. Napisz prosze jak Ci dojdzie. ❤️

reklama
Aim dokładnie wg tego co wysłała Emol ja wybrałam te:
1494768823-aaaaaa.png

Do góry