reklama
Katja.
Fanka BB :)
Nie wiem czy rodzaj pasa ma znaczenue ale my mamy tu wręcz zalecenie id fizjo, głównie z piwodu pleców i jestvto pas jak hmmm szeroką mega guma rozciagliwa ale nie spina sztywno. Po poprzedniej cc tez miałam używać ale zdarzyło mi się sporadycznie.
Po 1 cc w pl również miałam zalecenie, męka straszna. Szybko odlozylam.
U nas kosmetyki jak zwykle z weledy na start. Mimo alergicznych dzieci, nigdy emolientow nie daje na start bo to szkodzi. Zresztą im mniej tym lepiej. Chusteczki te wodne
Emolienty na start szkodza ?? Oo to ja prosze o zglebienie tematu... myslalam ze wlasnie nalezy emolienty ?
pumelova
Ika ja go wybralam biorąc pod uwagę przede wszystkim amortyzację bo mam blisko las. Ale tylko na podstawie opinii na necie. Oby się sprawdziła
Lilith zainwestowalam w waterwipes na start bo w domu to raczej tylko woda tłumacze mojemu mężowi jakie są zajebiste jaki mają skład a on mi 'hmm a jak będzie uczulona na grejpfruta?'
Katja fajna ta dostawka ale droga masakrycznie tyle mi już szkoda
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith zainwestowalam w waterwipes na start bo w domu to raczej tylko woda tłumacze mojemu mężowi jakie są zajebiste jaki mają skład a on mi 'hmm a jak będzie uczulona na grejpfruta?'
Katja fajna ta dostawka ale droga masakrycznie tyle mi już szkoda
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Emolienty przy atopowcach np.uzywasz. Nie powinno się od nich zaczynać. Na piczatku im mniej tym lepiej i sama woda wystarczy albo coś lekkiego. Dopiero jak się okazuje, że maluszek ma np.azs kuoujesz dobry preparat i działasz
Może coś eko? My używamy welede.
Dziewczyny tu przerabialy kosmetyki o prawidłowym i dobrym składzie.
Pumelova tez na start 5 pak kupiłam. My już mamy po synku wypróbowane. Do tego jeszcze inne, ang juz. W pl macie fajny wybór innych fajnych chusteczek z hippa czy rossmana
Może coś eko? My używamy welede.
Dziewczyny tu przerabialy kosmetyki o prawidłowym i dobrym składzie.
Pumelova tez na start 5 pak kupiłam. My już mamy po synku wypróbowane. Do tego jeszcze inne, ang juz. W pl macie fajny wybór innych fajnych chusteczek z hippa czy rossmana
Katja. Dalej nie wysłali przez te nieszczęsne roletki do samochodu... ale powinni do wtorku max, ja wzięłam kolor legeng bo będzie nam pasował do bujaczka :-) właśnie ten model dream jest niewiele droższy, ale dużo fajniejszy niż ten wcześniejszy :-)
Katja.
Tak tak tylko i wylacznie dream ja biore deliacy. Czekam czy ci przysla, bo cos kiepskie opinie ma ten sklepik i zastanawiam sie czy wziac ze smyk.com ale stowe drozszy. Napisz prosze jak Ci dojdzie.Katja. Dalej nie wysłali przez te nieszczęsne roletki do samochodu... ale powinni do wtorku max, ja wzięłam kolor legeng bo będzie nam pasował do bujaczka :-) właśnie ten model dream jest niewiele droższy, ale dużo fajniejszy niż ten wcześniejszy :-)
Emol
Aim tutaj masz cały test. Ale ja na jego podstawie wzięłam babydream Calendua. Ale one nie są w każdym rossmanie i są w 2paku. A na pewno są te rozowe. Link do: Sroka o....: Analiza: Chusteczki nawilżane A-C
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
reklama