Emol
Fanka BB :)
Mumisia muminka komoda i organizery kupione w Ikea kupiona komoda była wtedy w promocji za 280 zł z 3 szufladamim jest też taka sama tylko z 4. Kurczę ale nazwy nie pamiętam. A organizery są w różnych kolorach i musisz popatrzeć czy jest w opakowaniu 6 czyli po 2 z każdego rozmiaru. Bo pod taką samą nazwą są różne rodzaje Chyba się nazywają SKUB coś takiego. Kupiłam takie sobie do staniczkow i majteczek i dobrze że wzięłam też dla małego. Podzieliłam na body dł rekaw, body krótki rękaw, spodnie/polspiochy, rampersy, skarpetki. Ale myślę aby takie same kupić na akcesoria higieniczne na waciki, patyczki, sól fizjologiczna, pieluchy tetrowe... w czerwcu będę w Ikea wiec mam czas pomyslec.
Łóżeczko kupione z przesyłką za 163 zł wiec też nie majątek a ma 3 regulacje
A kosmetyki kupiłam z babydream. Mają nawet dobre opinie a nie kosztują tyle co pozostałe. Więc nawet jak małemu się nie spodobają to nie będzie mi szkoda. Pamiętajcie aby chusteczki z babydream nie brać niebieskich! Mają najgorszy skład.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Łóżeczko kupione z przesyłką za 163 zł wiec też nie majątek a ma 3 regulacje
A kosmetyki kupiłam z babydream. Mają nawet dobre opinie a nie kosztują tyle co pozostałe. Więc nawet jak małemu się nie spodobają to nie będzie mi szkoda. Pamiętajcie aby chusteczki z babydream nie brać niebieskich! Mają najgorszy skład.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom