reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Maziajka droższe są na grota Roweckiego brafitting chyba to się nazywa, a ten drugi to na tyskich halach targowych dziewczyna ostatnio otwarla od strony szkoły, dokładnie mogę jutro sprawdzić nr jaki tam jest :) ma ładne i wybór tez ma a może też zamówić inny kolor czy coś bo mi mówiła a jak się później nie spodoba to nie trzeba kupować :)

Misia fajnie to upolowalas :) ile Ty za wodę zapłacisz! Haha ;D

Ja zamówiłam kocyk Zygzak bezowy[emoji16] i przewijak na komode bo na samym drewnie to słabo:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mega zakupy dziewczyny. Inspiruje sie Wami! [emoji4][emoji4]
Aga_k_m - dzieki

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella dziekuje jak kupisz daj znav jaka cena.

Alex a jak rozmiarowka?
Z tego co wyczytałam to 75C to 34C, a 80C to 36C, tam na tych stronach są tabele żeby dobrać swój rozm..Może na próbę zamówię jeden..

Z aliexpress zamówiłam kocyk o- pieluszko- otulacz 70%bambus i 30% bawełna..cena była dość atrakcyjna..zobaczymy co przyjdzie..Opinie kupujacych bardzo pozytywne.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia to rozumiem :D

A dziewczyny jak już kupiłam proszek i czytałam że dobrze jest plukac 2 razy itd.. A płyn do płukania też dac? Ż tej samej firmy? Bo płynu oczywiście nie zamowilam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny super zakupy. Jak ja wam zazdroszczę tych prawie gotowych wyprawek. ...Ja mam jeszcze spore braki. Koleżanka w sobotę obiecała mi jakieś rożki, pościel i podobno ma nam oddać łóżeczko które jej pożyczyliśmy, ale nie wiem czy da i w jakim stanie, więc czekam.
Biustonosze mam dwa miękkie takie zwykłe na noc i 2 kupiłam ostatnio usztywnione w Lidlu jeden z za dużą miseczką (celowo na początkowy nawał)

Do góry