reklama
Ja kiedyś byłam mierzona w sklepie i babeczka zmierzyła mnie na dokładnie taki sam rozmiar jaki mi wyszedł jak sama mierzyłam. Dlatego odpuściłam sobie sklepy stacjonarne, gdzie zwykle jest drożej i zamawiam internetowo i zawsze wszystko idealnie pasuje. Także ja się po prostu jeszcze dokładnie wymierzę przed zakupem, jak mi coś urośnie to wezmę większy i tyle. Bo na razie to cycki mi nie tyle co urosły, co są takie jakby pełniejsze i jędrniejsze. I mam cichą nadzieję że większe nie będą..
Mamusia_Muminka - no to super , przejade sie chyba do h&m zobaczyc ten stanik bo z rozmiarem mam zawsze ciezko[emoji14]
Aha- w opakowaniu lezy na podlodze szary w biale gwiazdki[emoji14]jak wroce do domu to zrobie zdjecie jak wyglada rozpakowany albo za chwile poszukam i wysle link[emoji14]
Linoone- dziękuje ja na punkcie gwiazdek oszalałam jeszcze zapomnialam wstawic zdjecie kocyka i podusi tez od Hubi_World
Pewnie gdyby mieli z takim motywem jak mam posciel to bym zamówila [emoji23]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha- w opakowaniu lezy na podlodze szary w biale gwiazdki[emoji14]jak wroce do domu to zrobie zdjecie jak wyglada rozpakowany albo za chwile poszukam i wysle link[emoji14]
Linoone- dziękuje ja na punkcie gwiazdek oszalałam jeszcze zapomnialam wstawic zdjecie kocyka i podusi tez od Hubi_World
Pewnie gdyby mieli z takim motywem jak mam posciel to bym zamówila [emoji23]
Załączniki
Megan, kocyk śliczny! Ja wyjątkowo kocyk zamówiłam z granatowym minky, bo mam granatowy wózek! Wszystko musi pasować [emoji4]
Dziewczyny, jaki monitor oddechu? Waham się między Snuza Hero a czymś w stylu Babysense 5. Bardziej skłaniam się ku Snuzie, bo jest bardziej mobilna, ale może macie jakieś doświadczenia?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, jaki monitor oddechu? Waham się między Snuza Hero a czymś w stylu Babysense 5. Bardziej skłaniam się ku Snuzie, bo jest bardziej mobilna, ale może macie jakieś doświadczenia?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Megan Linoone ja mam gwiazdkowy przewijak na łóżeczko. Nad reszta waham się czy gwiazdki, kropki czy zygzak.
Aim ja powyżej 50 PLN stanik muszę mierzyć bo mam już mnóstwo nietrafionych modeli i rozmiarów. A zresztą mi pasuje Ewka i inne mnie albo cisną, albo splaszczaja.
Megan przyszalalas, super zakupy.
To mi dziś przyszła paczka używanych rzeczy z Allegro. Pierwszy raz coś takiego wylicytowalam. Jestem bardzo zadowolona 59 sztuk i trzypak nowych skarpetek. Nawet spiworek się trafił w rozmiarze 0-6 to zobaczę czy młody będzie chciał spać czymś takim. Licytacja 50 PLN i 15 przesyłka
Rozmiary głównie 62i 68 ale jest coś 56 i 74. Rzeczy wyglądają bardzo dobrze. Body w większości nowe butki i dwie czapeczki też. Ciekawe ile razy użyte dżinsy 56 i 62 i ciekawe czy ja mojego ubiorę pralka już na selfclean leci i zaraz puszczam kolejne pralki, możecie się że mnie śmiać [emoji14]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aim ja powyżej 50 PLN stanik muszę mierzyć bo mam już mnóstwo nietrafionych modeli i rozmiarów. A zresztą mi pasuje Ewka i inne mnie albo cisną, albo splaszczaja.
Megan przyszalalas, super zakupy.
To mi dziś przyszła paczka używanych rzeczy z Allegro. Pierwszy raz coś takiego wylicytowalam. Jestem bardzo zadowolona 59 sztuk i trzypak nowych skarpetek. Nawet spiworek się trafił w rozmiarze 0-6 to zobaczę czy młody będzie chciał spać czymś takim. Licytacja 50 PLN i 15 przesyłka
Rozmiary głównie 62i 68 ale jest coś 56 i 74. Rzeczy wyglądają bardzo dobrze. Body w większości nowe butki i dwie czapeczki też. Ciekawe ile razy użyte dżinsy 56 i 62 i ciekawe czy ja mojego ubiorę pralka już na selfclean leci i zaraz puszczam kolejne pralki, możecie się że mnie śmiać [emoji14]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przez neta to tylko jedną firmę mogę w ciemno kupować bo znam ich rozmiarówke a reszta niby ten sam napis a różnie leży. Więc wolę chyba przymierzyć niż mieć nadzieję że trafię z rozmiarem no i mam jak pumelova, że jest tyle typów tych staników że chyba muszę przed zakupem zobaczyć w czym się dobrze czuje
Pumelova - dzięki tak szarości górą ale beżowe tez mi sie podobaja i mama jeden bezowy zestaw na zmiane do lozeczka
Ja również musze stanik przymierzyć zanim kupie zeby wiedziec jak lezy itp itd
Aha - tu jest link do tego organizera
Link do: ORGANIZER PRZYBORNIK NA ŁÓŻECZKO DO ŁÓŻECZKA WZORY
Linonne - dzięki ja chcialam wlasnie do wózka ale glupia ja kupiłam za duzy rozmiar takze bedzie potem na zime a komplet do wózka juz ciocia mnie poinformowala ze ona zamawia jako prezent dla malego i dokladnie musi pasowac
Misia - a ja szukalam gwiazdkowego i nie widzialam takze postawilam na zygzak[emoji14]
Powiem ci ze jak jest za duzo zygzaka to troche sie mieni w oczach
Super paka tych ciuszków [emoji33]
Ja również musze stanik przymierzyć zanim kupie zeby wiedziec jak lezy itp itd
Aha - tu jest link do tego organizera
Link do: ORGANIZER PRZYBORNIK NA ŁÓŻECZKO DO ŁÓŻECZKA WZORY
Linonne - dzięki ja chcialam wlasnie do wózka ale glupia ja kupiłam za duzy rozmiar takze bedzie potem na zime a komplet do wózka juz ciocia mnie poinformowala ze ona zamawia jako prezent dla malego i dokladnie musi pasowac
Misia - a ja szukalam gwiazdkowego i nie widzialam takze postawilam na zygzak[emoji14]
Powiem ci ze jak jest za duzo zygzaka to troche sie mieni w oczach
Super paka tych ciuszków [emoji33]
reklama