reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Mam ten sam problem z obwodem. Ale chyba kurcze jednak kupię stacjonarnie... Boję się bez przymiarki...

reklama
Ja kiedyś byłam mierzona w sklepie i babeczka zmierzyła mnie na dokładnie taki sam rozmiar jaki mi wyszedł jak sama mierzyłam. Dlatego odpuściłam sobie sklepy stacjonarne, gdzie zwykle jest drożej i zamawiam internetowo i zawsze wszystko idealnie pasuje. Także ja się po prostu jeszcze dokładnie wymierzę przed zakupem, jak mi coś urośnie to wezmę większy i tyle. Bo na razie to cycki mi nie tyle co urosły, co są takie jakby pełniejsze i jędrniejsze. I mam cichą nadzieję że większe nie będą..

Mamusia_Muminka - no to super , przejade sie chyba do h&m zobaczyc ten stanik bo z rozmiarem mam zawsze ciezko[emoji14]

Aha- w opakowaniu lezy na podlodze szary w biale gwiazdki[emoji14]jak wroce do domu to zrobie zdjecie jak wyglada rozpakowany albo za chwile poszukam i wysle link[emoji14]

Linoone- dziękuje :D ja na punkcie gwiazdek oszalałam:D jeszcze zapomnialam wstawic zdjecie kocyka i podusi tez od Hubi_World :D
1494249469331.jpg

Pewnie gdyby mieli z takim motywem jak mam posciel to bym zamówila [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1494249469331.jpg
    1494249469331.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 315
Megan super zakupy!! widzę szarości :D tez czekam na paczke od niego :D ale ja w beże bardziej :p

a cod biustonoszy to widzę ile osób tyle opinii :D pozostaje przekonać się na sobie :D na pewno nie kupie na necie bo musze przymierzyc ;)

Megan, kocyk śliczny! Ja wyjątkowo kocyk zamówiłam z granatowym minky, bo mam granatowy wózek! Wszystko musi pasować [emoji4]

Dziewczyny, jaki monitor oddechu? Waham się między Snuza Hero a czymś w stylu Babysense 5. Bardziej skłaniam się ku Snuzie, bo jest bardziej mobilna, ale może macie jakieś doświadczenia?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Megan Linoone ja mam gwiazdkowy przewijak na łóżeczko. Nad reszta waham się czy gwiazdki, kropki czy zygzak.
Aim ja powyżej 50 PLN stanik muszę mierzyć bo mam już mnóstwo nietrafionych modeli i rozmiarów. A zresztą mi pasuje Ewka i inne mnie albo cisną, albo splaszczaja.
Megan przyszalalas, super zakupy.
To mi dziś przyszła paczka używanych rzeczy z Allegro. Pierwszy raz coś takiego wylicytowalam. Jestem bardzo zadowolona 59 sztuk i trzypak nowych skarpetek. Nawet spiworek się trafił w rozmiarze 0-6 to zobaczę czy młody będzie chciał spać czymś takim. Licytacja 50 PLN i 15 przesyłka :)
1494250597-aaaaaa.jpeg
1494250606-aaaaaa.jpeg
1494250624-aaaaaa.jpeg
1494250634-aaaaaa.jpeg
1494250641-aaaaaa.jpeg

Rozmiary głównie 62i 68 ale jest coś 56 i 74. Rzeczy wyglądają bardzo dobrze. Body w większości nowe :) butki i dwie czapeczki też. Ciekawe ile razy użyte dżinsy 56 i 62 :) i ciekawe czy ja mojego ubiorę :) pralka już na selfclean leci i zaraz puszczam kolejne pralki, możecie się że mnie śmiać [emoji14]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przez neta to tylko jedną firmę mogę w ciemno kupować bo znam ich rozmiarówke a reszta niby ten sam napis a różnie leży. Więc wolę chyba przymierzyć niż mieć nadzieję że trafię z rozmiarem no i mam jak pumelova, że jest tyle typów tych staników że chyba muszę przed zakupem zobaczyć w czym się dobrze czuje :D

Pumelova - dzięki :D tak szarości górą :D ale beżowe tez mi sie podobaja i mama jeden bezowy zestaw na zmiane do lozeczka :D
Ja również musze stanik przymierzyć zanim kupie zeby wiedziec jak lezy itp itd

Aha - tu jest link do tego organizera:p
Link do: ORGANIZER PRZYBORNIK NA ŁÓŻECZKO DO ŁÓŻECZKA WZORY

Linonne - dzięki :D ja chcialam wlasnie do wózka ale glupia ja kupiłam za duzy rozmiar takze bedzie potem na zime:p a komplet do wózka juz ciocia mnie poinformowala ze ona zamawia jako prezent dla malego :D i dokladnie musi pasowac:D

Misia - a ja szukalam gwiazdkowego i nie widzialam :( takze postawilam na zygzak[emoji14]
Powiem ci ze jak jest za duzo zygzaka to troche sie mieni w oczach :D
Super paka tych ciuszków [emoji33]:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry