reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Maziajka czyli widzę tam full wypas :D ale widziałam zdjęcia, że to duże, to można tam się zatracić ;) jeszcze powinny być krzesełka przy wieszakach ;) :D
Ja dzisiaj dostałam dwa kartony ciuszków od znajomej jutro będę sprawdzać co jeszcze potrzebne dokupić i zamówiłam dwa takie kombinezony na lato dzisiaj przyszły jutro wrzucę fotkę :)

reklama
Maziajka, jakie cudowności za równie cudowną cenę :D

Dzięki dziewczyny za opinie. Zastanawiam się, bo jak na razie mało pajacyków mi się spodobało, i oczywiście w większości takie bez stópek.. Kupię chyba pół na pół i będę testować :)

Ale zazdroszczę wam takich lumpow. Ja uwielbiam buszowac po takich sklepach ale teraz po przeprowadzce niebardzo mam gdzie. Ostatnio jak byłam w jednym, to same poplamione szmaty :-\ Ale mam stale dostawy ciuszkow od szwagierki i siostry, więc jest w czym wybierać :-) chociaż nie byłabym sobą gdybym nic nie kupiła. Na dzień kobiet dostała od mamusi czapeczki, skarpeteczki i bodziaka :-) muszę za opaskami się rozejrzeć :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie umiem szukać w lumpach. Moja koleżanka zawsze tyle fajnych perełek przynosi, czasem z metkami nawet. A ja jak zaczynam grzebać to już mi się odechciewa :)

Dziewczyny , jakie kosmetyki kupujecie do pielegnacji dzieciątka , tyle tego jest , ze mam zawrót głowy :shocked2: chodzi mi o płyny do kapieli, balsamy , czy oliwki ?? nic nie pamiętam , co było potrzebne ....

W lumpkach nie mam szans żeby coś znaleźć , ja nawet na przecenach nie umiem szukać :( najlepiej odnajduję się jednak w zakupach przez internet ... tutaj to okazję umiem znaleźć :):)

reklama
Linoone, z Mikołajem miałam jednego bez nóżek i kojarzę, że bardzo go lubiłam :-)
Teraz mam dwa i na kolejne trzy czekam :-)
Na lato jak dla mnie bez stopek mogą być ;-)

Aha, do tej pory dla Mikołaja używam nivea baby sensitiv i Maluch też będzie na tym samym.

Co do lumpków też nie potrafię się tam odnaleźć, ze 3 razy próbowałam, ale to nie dla mnie :p
Ale tak jak Aha, uwielbiam kupować przez internet :-)

Muszę zrobić listę. Podpowiecie na których stronach były?

Do góry