reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Monti dokladnie tak jak Truskawka pisze ..poza tym dziecko to tam chwile lezy,Ja rzadko kiedy wlaczalam te drgania Jasiowi .Hustawka fajna sprawa ale mam lezaczek i nie bede dokupować.

reklama
Ile to rzeczy trzeba kupić dla bobasa. Dawałam z tego sobie sprawę ale teraz coś jestem przerażona...
Wracając do tematu samochodu. To jeżdżę 17 letnią A4 i szczerze to nie chcę innego auta. Mam nadzieję że jeszcze będzie się 3mac jakiś czas. Nie przywiązuję aż takiej wagi do auta. Aby odpaliło i do przodu. Zadowolona jestem bo mało pali i tani w utrzymaniu. Każda dodatkowa ryska nie robi różnicy:) a nowym autem bałabym się jeździć i parkować pod marketem. Mój pierwszy samochód to prezent od rodziców za zdane prawko - corsa. Pamiętam jaka byłam szczęśliwa. Jeszcze ją widuję jak śmiga po mieście:)

Inka ja mam dokladnie to samo zdanie na temat samochodu:D a sprzatam w nim ze 2 razy do roku:D Moj za to wszedzie zostawia syf a w swoim aucie musi miec blysk 0.o.

Sa mogę sukienki z Vubu:) szału nie ma ale lepsze to niż nic :D polecam :D
1488541319-aaaaaa.jpeg
1488541336-aaaaaa.jpeg
1488541339-aaaaaa.jpeg
1488541343-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - jeszcze nie zamawiałas tych opasek na ali? Mogłabym się dołączyć do zamówienia? Proszę.. Bo przyznam szczerze, że nawet nie próbuje ogarnąć polityki ich zamawiania, i zdalabym się na Ciebie [emoji6]

Przy okazji wklejam linka do strony żony mojego kolegi (aczkolwiek osobiście kobiety nie znam) - nie mniej i jej coś zlecę, bo cuda tworzy

Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa

Edit: pomimo tej kontroli bezpieczeństwa jest przekierowanie na właściwą stronę. Podaję jednak nazwę firmy: lulami.handmade [emoji6]

Koszt opasek 18 zł

Ostatnia edycja:
Dziewczyny. Jaki otulaczek polecacie? Dla pierwszego dziecka kupam jakis noname i byl strasznie luzny, wogole nie spełniał swojej funkcji

Aga nie bede zamawiac.kolo 10 bo nie mam kasy na koncie.Spokojnie jak bede zamawiac odezwe sie do Ciebie na.prv i mi podasza jakie chcesz tylko ze czekac mozna nawet do 2 mies:p do lipca mamy czas.

010igov35ye70zfx.png

Ja mam ta chustawke ktora wrzucila truskawka.udalo Mi sie kupic uzywana w super Stanie. Lezaczek tez mam

Lilith moja kolezanka of poczatku uzywa Baby börn i super zadowolona

Pumlova super te sukienki

Aga tez tego Ali nieogarniam

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry