reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
U nas nie będzie chustawki. Przerabialismy tu juz ten temat.. Dziwna jestem :p

Bujaczek teraz będzie taki bo ma regulacje, jest lekki, mało miejsca zabiera jak się złoży i co najważniejsze, dzieci go uwielbiają.. Mogą się na prawdę bujać a i na dlugo starcza.
Z synkiem miałam jakiś zwykły ale też był fajowy, w sumie byle Bujaczek może być fajny, co kto lubi i jakie ma wymagania :)

Ja też póki co odpuszczam huśtawke - przerabialam przy Jagodzi i się nie sprawdziła.
Bujaczek mam po J, więc chyba nie będę brała kolejnego.

Lilith - śmieszny jest ten Twój bujak - pierwsze skojarzenie - proca [emoji1]. Ale znając Cię już troszkę to zapewne sprawdzony gadżet i pewnie godny polecenia [emoji5]

Monti to poszalas ja w tym momencie cala gotowke wyplacilam z konta a nie mam w poblizu wplatomatu wiec musze czekac na przelew z zus i zamowie kilka sztuk:D

010igov35ye70zfx.png

A bo tak myślę co ja będę wybierać te kolory biorę wszystko [emoji12] a później jeszcze te ze złotymi grochami znalazłam więc stwierdziłam że biała i czarna klasyka w szafie mojego Bobo musi się znaleźć.
Aga mi też proce przypomina ten leżaczek [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga dużo dziewczyn mi go polecalo, przez funkcjona,nosc i radoche dzieci. Jest prawdziwym bujakiem, zobacz na yt :) słodkie.

Wcześniej mieliśmy zwykły i jak pisałam, tez ekstra ale już tylko do odlozenia i by synek sam się bujal ale lekko, bo nie był taki hmm sprezysty? I niestety na krótko bo do 6m.

Te opaski są cudne ale jak z wymiarem? Nie mogę znaleźć nic na malucha, wszystko do 40 cm u nas..

Lilith - super to wygląda :D zobaczyłam sobie jak takie malutkie dzieciaczki sie na tym bujają i faktycznie słodkie [emoji173] najbardziej mi sie spodobało z takim chlopczykiem 3m [emoji7]

Ale z tego to sie tak uśmiałam ze łzy mi poleciały i prawie popuściłam hahahah

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha właśnie jest ekstra do szaleństwa dla dzieciaka. W tym wypadku bujania są sobie nie równe :)

Kiedyś ten mi się marzył ale jednak funkcjonalność tamtego bardziej mi odpowiada
12716709_686332494803616_152231210_n.jpg

Załączniki

• 12716709_686332494803616_152231210_n.jpg
    12716709_686332494803616_152231210_n.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 273
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry