reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Lilith te co ja wkleilam na pewno beda na noworodka to chinska rozmiarowka oni wszystko maja zanizone.Zreszta czytalam feedbacki :-) ja nie umialam nigdzie takich fajnych znalezc.

Monti haha:D ja chyba wezme jeszcze jakas z tych fikusny z kwiatuszkiem czy cos na chrzciny bedzie.

Pumelova to na.prawde jest proste :-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ale mnie zazdrosc bierze.... ja na zakupy wybiore sie dopiero po 16. Narazie zgarniam drobiazgi z sowim elementem :p odbilo mina tym punkcie. Wszedzie sowy [emoji15]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten bujaczek Baby Bjorn to taki jaki bym chciala! Skladany, wiec idealny przy naszym metrazu [emoji38]Ale ta cena[emoji21] moze uzywka sie trafi...Macie pomysly na cos tanszego??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga my tez mamy bmki, ja 4, a maz x5 ;p moje kocham, jest niebieskie :D moje bralismy na leasing, bo tez w trakcie przeprowadzki kupowalismy, wiec kasy juz brakło. Leasing fajna sprawa, teraz na firme tylko tak kupujemy.

aim tez mam takie podejscie do samochodu- ma byc zrywne, nie ukrywam, ze mam ciezka noge i lubie docisnac gazu lub sie z kims poscigac :D gratuluje nowej fury ;)

Monti gratulacje!! witaj w gronie rózowych haha ;)

pumelova ja tez kupie teraz bujaczek /hustawke elektryczna, ale to dopiero na sam koniec
Link do: FISHER PRICE T4522 HUSTAWKA Z PROJEKTOREM NA PRAD cos mniej wiecej takiego, ale poszukam jakis tanszy model

Jenny dziadek w ogóle jest szalony :p w 12(!) tyg przyniósł mi metrową maskotkę. Zaczynam się bać :D

Truskawka też śliczny ten leżaczek! mój tata mi podesłał tamten, nie chcę mu przykrości robić bo wysłał jeszcze inne rzeczy a ja wszystko neguję bo chcę inne.. więc przystałam :D mam nadzieję że się sprawdzi ;) to i tak tylko dodatkowy bajer, ale wydatek z głowy bo miałam na swojej liście :D

jakby ktoś chciał to koleżanka z pracy sprzedaje Link do: Lezaczek fisher price podesłała mi :)

u mnie już o 8 rano był kurier po paczkę zalando a o 12-14 przyjadą 2 sukienki! będę mogła w końcu się ubrać jak człowiek bo narazie mam 1 legginsy i rajtki :D iii nowe spodnie! :D całą ciążę w tym wszystkim oblatam :D

Wydaje mi się że te opaski są uniwersalne i po prostu przesyłają kawałek materiału, który można samemu zawiązać. Jak znam ali to dostanę w połowie kwietnia więc niezwłocznie wam powiem [emoji6]
A tej bujaczek lekko mnie przeraża. To bezpieczne żeby taki maluch mógł tak mocno sobą wstrząsać?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti a jak Ty chodzisz to przeciez tez dziecko sie buja w brzuchu, a nie mowie juz o mamusiach fitneskach, gdzie to dziecko naprawde przezywa wstrzasy ;p ogolnie dzieci uwielbiaja bujaczki/hustawki, znajomi mieli takie 2 hustawki przy blizniakach i dzieci dosłownie padały w tym i wtedy obiecałam sobie, ze takie kupie :)

Do góry