reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Megan Teutonia?? fajnie, że już wybrałaś. Kiedyś jak td bebecary to był fajny wózek.

Luandzia Priam to miasto cybex. Ja mam serię Gold M, one są inne ale równie sztywne wiec jak szukasz starego cuda Mutsy to nie ma porównania.
A nie chcesz kuoic używki tego Mutsy na początek a potem kupisz inna spacerowke??
One miały cudo wysoka gondole i rama nietypowo skretna.

Nie podoba Ci się ten Mountain buggy?? On jest ekstra. Patrz na stronkę co dałam, wrzucę raz jeszcze.
Link do: Mama Wozi Bardziej : King of the Urban Jungle :)

Megan Teutonia?? fajnie, że już wybrałaś. Kiedyś jak td bebecary to był fajny wózek.

Luandzia Priam to miasto cybex. Ja mam serię Gold M, one są inne ale równie sztywne wiec jak szukasz starego cuda Mutsy to nie ma porównania.
A nie chcesz kuoic używki tego Mutsy na początek a potem kupisz inna spacerowke??
One miały cudo wysoka gondole i rama nietypowo skretna.

Nie podoba Ci się ten Mountain buggy?? On jest ekstra. Patrz na stronkę co dałam, wrzucę raz jeszcze.
Link do: Mama Wozi Bardziej : King of the Urban Jungle :)
Tak , to jest Teutonia :D dostaje go po chłopczyku ktorym sie obecnie zajmuje wiec wiem co i jak z tym wózkiem :D do tego wyglada jak nowy to czemu nie :D ten maly tez sie urodzil w lipcu takze duzo rzeczy od jego mamy dostaje[emoji14]niby mialam upatrzony inny ale w sumie bardzo podobny[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie Do tej pory nieodzywalam w Sprawie wozkow bo bede miala od siostry wozek ale przez przypadek dzisiaj znalazlam ten mutsy. Zna ktoras? Jak sie rozklada?
Link do: Kinderwagen Mutsy combi

f2w3flw15r2h1ssa.png

Luandzia wlasnie tez niewidze modelu. Babka a babka Mi napisala ze niepamieta i mnie wkurzyla. Przeciez mogla by zobaczyc

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry