reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Megan Teutonia?? fajnie, że już wybrałaś. Kiedyś jak td bebecary to był fajny wózek.
Luandzia Priam to miasto cybex. Ja mam serię Gold M, one są inne ale równie sztywne wiec jak szukasz starego cuda Mutsy to nie ma porównania.
A nie chcesz kuoic używki tego Mutsy na początek a potem kupisz inna spacerowke??
One miały cudo wysoka gondole i rama nietypowo skretna.
Nie podoba Ci się ten Mountain buggy?? On jest ekstra. Patrz na stronkę co dałam, wrzucę raz jeszcze.
Link do: Mama Wozi Bardziej : King of the Urban Jungle :)
Luandzia Priam to miasto cybex. Ja mam serię Gold M, one są inne ale równie sztywne wiec jak szukasz starego cuda Mutsy to nie ma porównania.
A nie chcesz kuoic używki tego Mutsy na początek a potem kupisz inna spacerowke??
Nie podoba Ci się ten Mountain buggy?? On jest ekstra. Patrz na stronkę co dałam, wrzucę raz jeszcze.
Tak , to jest Teutonia dostaje go po chłopczyku ktorym sie obecnie zajmuje wiec wiem co i jak z tym wózkiem do tego wyglada jak nowy to czemu nie ten maly tez sie urodzil w lipcu takze duzo rzeczy od jego mamy dostaje[emoji14]niby mialam upatrzony inny ale w sumie bardzo podobny[emoji14]Megan Teutonia?? fajnie, że już wybrałaś. Kiedyś jak td bebecary to był fajny wózek.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie Do tej pory nieodzywalam w Sprawie wozkow bo bede miala od siostry wozek ale przez przypadek dzisiaj znalazlam ten mutsy. Zna ktoras? Jak sie rozklada?
Link do: Kinderwagen Mutsy combi
Link do: Kinderwagen Mutsy combi
luandzia1
Entuzjast(k)a
Lilith starego mutsy to mam , teraz oglądałam jakiś nowy model. Tego o którym piszesz nie widziałam na żywo.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
Karo nie jestem pewna bo nie widzę nazwy modelu ale chyba ja taki miałam i był super.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a